2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115888 بازدید | 16848 پست
سلام‌علیکم،من اومدم....حسابی رفتین‌جلو،ماشالله.‌‌...همتونو خوندم عزیزای دلم،ولی معذرت‌میخوام‌ک‌نتونس ...

از امروز هستمممم 🙊😂

برم پایین تر گزارش میدم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبح همگی بخیر دختراحتی اگه طناب طاقتت به باریکترین رشته اش رسید ...حتی اگه از زمین و زمانه بریدی ... ...

😍😍😍😍

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دخترا، من واسه اولین بار،روش تصور سازی رو، پیش گرفتمو بطور ناباورانه جواب گرفتمای کاش میشد ک‌بهتون‌ب ...

😍😍😍😍😍عزیزممممم واقعا هم که درسته منم یه ماهی میشه که انجام میدم و نتیجه های خوبی رو داشتم خداروشکر 

سلام دخترا خوبین؟؟؟من امروز کلاس داشتم یه ساعتی میشه اومدم خونهوقتی کلاسم انگاری یه آدم دیگه میشم رو ...

سلاممممم سارا جونم خداروشکررررر 

انشالله تنت سلامت باشه و بتونی روزی بیشتر کلاس برداری 

جالبه صفحه ی تاپیک ۱۱ ۱۱ بود😅

عزیزممممم😂😍

مرسییییییییی از توجهت 

خوش اومدی 

[QUOTE=364062563]عه آزی چرا خدا بد نده [/QUOTEبا‌چاقو، درحین‌ کارمحیا‌من‌ مهمون داشته باشم سرعتم‌خی ...

همیشع با حوصله انجام بده بخدا کارت بهترم میشه 

ممن امتحان کردم وقای عجله و تنده هیچ کدوم کاراهام راه نمیوفته 

من همیشه رو دور کندم 😁

همه میگن چقد حوصله داری ولی دست خودم نیست آروم آروم کارم رو انجام میدم شاید دیرتر باشه ولی بهتره

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

منم الان تصویر سازی میکنم ازدواج کردم وخوشبختم واینم دسته گل عروسیمه تا عید غدیر دیگه عروس شدم ان شا ...

انشالله 😍😍😍😍😍😍ماهم اینجا واست کر میکشیم 🥳🥳😏🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

چقدرم دست گلت خوشگل و متفاوت 

سلام‌صبح‌همگی‌بخیرانشالله جمعتون‌ پر ازشادی باشه...یکی‌فاطمه رو بیدار کنه واسه ثواب غسل جمعه🤪

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سلام آزی 

آره بنده خدا نمازش قضا شد

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام خانم گل 🌹ممنون عزیزم 💖 دقیقا ساحل جان کم پیدا شده خدا کنه که دو تا جوجه حالشون خوب شده باشه ...

مرسییییییییی نازنینم که به یادم بودی 💕🫶🏻💕🫶🏻

از امروز در خدمتتونم 

همیشع با حوصله انجام بده بخدا کارت بهترم میشه ممن امتحان کردم وقای عجله و تنده هیچ کدوم کاراهام راه ...

چشم‌خواهرم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖