2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115580 بازدید | 16818 پست
گزارش من...امروز واسه ناهار زیاد خودمو تو دردسر ننداختم.خونرو تمیز و گردگیری کردمآخه فردا دوستم‌بادخ ...

😍🙊😍🙊😍🙊

ای خدااااا 

قرمه سبزی آزگل پز 😋😋😋

نوش جونتون 

خداروشکر بهتون خوش گذشته 

و انشالله که همیشه سلامت باشین به دور از سرماخوردگی ✨

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خدایا شکرت بخاطر مشتریای امروزمخدایا شکرت بخاطر هوای خوبخدایا شکرت بخاطر پیاده روی که کردمخدایا شکر ...

😍😍😍😍😍😍

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح همگی بخیر مهربونا 💗باید سکوت کنی و به جای قانع کردن آدم ها ، استوار و مصمم مسیر هدف هایت را دنب ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ساحل مامان منم از شدت استرس این مدلی میخنده 😉😉در واقع خنده ای میکند فراتر از گریهخنده و گریه رو می ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عزیزم 

خدا همیشه بهش سلامتی بده 

عزیز دلمی ساحلی خیلی ممنون که به وقتش کمک کردی که تاپیکمون از هم نپاشه و دوباره تونستیم دور هم جمع ب ...

سلامممممم به سارای قشنگم 💘 خواهش میکنم عزیزدلم 

آخه اگه مدیر باشی همه مطالبی که به اشتراک میزاری رو همه میبینن و پیدا شدنش راحت تره 

اره اجازه درج لینک رو نمی‌ده مگه اینکه بزنی روی 📎این علامت سنجاق فکر کنم 

مرسییییییییی برم بخونم ببینم چیارو گذاشتی 🥺❤️🥺❤️🥺❤️ خداروشکر دوباره پرقدرت جلو میریم

ساحل جونم ولی اینجا خودش پر از خاطرات خوبه😍چه فرقی داره استارتر چه کسی باشه مهم اینه که کنار هم باش ...

دستت درد نکنه نازنینم هرطور صلاح خودته عزیزدلم هروقت بگی قفل میکنم و همگی هجوم می‌بریم اونجا 

درخواست درست از همسر❌ چرا به من اهمیت نمیدی برام وقت نمیزاری؟؟؟؟✔ لحظه هایی که باهم می گذرونیم قشنگت ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

سلامممممممم سارا جونمممم😍😚😚😚وای خدای من خوبی عزیزم؟؟؟محیا جونم و ساحل عزیزم و آزگل قشنگم و دوستا ...

ای خدااااا 

هلن جونم عاشقتمممممم

انشالله روزی برسه بزرگ و بزرگتر شدی بیای اینجا رو بخونی بدونی که کلی خاله داری که دوست دارن 

مخصوصا من 

چون من بعد اومدن تو به مامانت گفتم دعا کنه 

بچه داشته باشم 

تو اومدی و برآورده شد 🫶🏻❤️🫶🏻❤️🍯✨🍯🍓 

سلام خانمای جذاب صبح همگی بخیر

با خودم عهد کرده ام شاد باشم 👱

بی خیال قضاوت ها ، حسادت ها ، دشمنی ها و کینه ورزی ها ...

بی خیال مشکلات و نداشته ها ...

بی خیال هر چیز که دلم را می رنجاند  ...

بی خیال هر چیز که لبخند را از صورتم میدزدد

متمرکز می شوم روی داشته هایم

بجای دشمنی ها و حسادت ها

دوستانم را می بینم ... و شوقی که برای موفقیت و خوشبختیم دارند

بجای مشکلاتم

به موفقیت و شادی های پیش رو و پشت سرم چشم می دوزم

و می خندم ... از ته دلم می خندم ...

من اگر هیچ هم نداشته باشم . خدایی دارم که برای شادی و لبخند من ، همه جوره حمایتم می کند
به جای همه به خدایی تکیه می کنم که بی منت روزی ام میدهد و بی منت هوای بی قراری ام را دارد

گزارش تا به الان منامروز برای فریزر کمی غذای آماده درستیدمرفتم بیرون آب هویج و سبزی خوردن خریدم برای ...

به به 😍😍چقدرم عالی 

ساحلی بادمون داده ::::: یادمون داده 😂😂😂🙈🙈فکر کنم بخاطر آلودگی هواست قشنگ هزیون می نویسم😉آخه رف ...

😂😂😂😂😂

تقصیر سایته فدای سرت 

سارا گل ختمی بخر با ماست برگ هاشو قاطی کن و به پوستت بزن عالیه واسه آبرسانی پوست 

و اینکه 

گلبرگ چای ترش رو درست کن و داخل قالب بزار و فریز کن اینم هرروز یه تیکه به پوستت بزن سرم پوستی 

تاثیر سرم های اوردینری رو داره 😉

#ماسک_خونگی

من عاشق خودمم نظر بقیه هن برام مهم نیست🥰🤩😘

😍🍓😍🍓😍🍓آفررررین خانوم گل 

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

کاش میشد خوب زندگی کرد کاش میشد خدا ما آدما رو روی زمین بغل کنه

من اولین باره همچین تاپیکی میبینم ، به شدت بهش نیاز داشتم