2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115888 بازدید | 16848 پست
سلام عزیزدلمممممممم فدای تو بشم من ساحلی خوبی؟تو بهترین مامان دنیایی اینو احساسم بهم میگهخسته نباشی ...

سلامممممممم وای صبحمو با پیام کی شروع کردم 

خوبی عسلم الهیییییییی من بگردمممممم دور اون فسقلچه آخه 🫶🏻♥️💘🍭🍯

هزار ماشاالله دلم رفت از طرف من ماچ ماچیش کن 

.. مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ 💕 فسقلیا سلام میرسونن به خاله زهرا مهربونشون ♥️ 💕 ✨ ♥️ 💕 

منم خوبم عزیزم تا امروز کار داشتم هرروز دلتنگ اینجا بودم تا میومدم که بیام دوباره نمیشد 

ولی امروز دیگه تموم شد خداروشکر منم اومدم 😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دخترا دیشب با دوستم یاد یکی دیگع از خاطراتمون افتادیم،اجازه‌گرفتم‌تعریف کنم‌لینجا.یکی‌از همکارای آقا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچها ببخشید تو تایپام کلی ،اشتب داشتم‌یا‌ کم‌وزیاد گذاشتمدیشب شصتمو برید🤕سختمه بنویسم دیگه بدنمییگ ...

الهی عزیزدلم بیشتر مراقب خودت باش شصت خیلی مهمه

سلام به دوستان قشنگ و خوش انرژی خودم 💖😀آخر هفته و شب و روز تعطیلتون خووووش بگذره 😉😁

سلامممممم به پانته آ مهربونم ♥️به همچنین عزیزم

سلام به روی ماهتونروز خوبی داشته باشین🌹🌹امروز با یه انرژی خوب شروع کردم..یمدت خیلی بیخیال بودم،ولی ...

سلامممممم عزیزدلم وای شاهنامه 🤩🤩🤩🤩🤩اره اره دستت درد نکنه من هنوز نخوندمش 🤩🤩🤩🤩خیلی دوستش میدارم  

بهترم فدات گلمفقط صدام‌بسته شد

عزیزدلم 🥺

ساحلی سارا جون مطلب جدید که میزارین آخرش هشتک بزنید راحت مطالب پیدا میشه لازم به گشتن تو صفحات نیست

سلامممم عزیزدلم مرسییییییییی نازنینم 💘 

کاش میتونستم خودمو بیشتر دوست داشته باشم

میتونی عزیزم همه ما در حال تمرین هستیم برای تغییر 

از کوچیک ترین کارای زندگیت که برای راحتی خودت انجام میدی نشونه اینه که به خودت اهمیت میدی مثل غذا خوردن خوابیدن و.. 

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

میبینم که پاتوق دیگه ام دارین😅😅😅😅

😂😂😂😂😂😂

منم بیام؟☺️☺️☺️

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

بچه ها حالم خوب نیست پری شدم حالت تهوع امونم رو بریده سرگیجه دارم قفسه سینم میگیره

وای پاشو یه دمنوش ریحان بخور  هرروزه پری که هستی ببین چی میشه خیلی خوبه هرچی کیست و.. هست رو تمیز میکنه

سلام عزیزم خدا رو شکر، آفرین که ذهنت رو درگیر آدمهای سمی نمیکنی ،بعضیا دست خودشون نیست😉😚♥️

🫶🏻💘🫶🏻💘🫶🏻💘چاکر شمااااا پانته آجونم 

سلام دخترا خوبین من که همین الان رسیدم خونه امروز با مامانم رفته بودیم بازارگردی خیلی حس خوبی داشت ه ...

😍😍😍😍😍عزیزدلممممم 

خداروشکر بهتون خوش گذشته 

انشالله همیشه بازار پر برکت و شاد باشه 

سلام شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه 🤍🐥خداروشکر چند روزه حالم خوبه ی جورایی هر اتفاق بد هم بیو ...

سلام به عسلم 

خداروشکر نازنینم 💘 💘 💘 

بچه ها ب دعاتون احتیاج دارم فردا چنتا کار مهم در پیش داریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

انشالله که به خیر گذشته باشه