2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115891 بازدید | 16848 پست
منم الان تصویر سازی میکنم ازدواج کردم وخوشبختم واینم دسته گل عروسیمه تا عید غدیر دیگه عروس شدم ان شا ...

به به 😁😁

ان شاء الله یه گل پسر  همه چی تموم خوب و صالح به زودی میاد 

تا عید غدیر 

🌷💃

منم تصویر سازی ماشین میکنم 🚗😀

من خیلی چیزا رو دوست دارم تصویر سازی کنم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
به به 😁😁ان شاء الله یه گل پسر همه چی تموم خوب و صالح به زودی میاد تا عید غدیر 🌷💃منم تصویر سازی ...

ممنون.اره ماشین هم خوبه ان شاالله بخرید خوبش رو با عاقبت بخیری

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام پانته آ خوبی گلم چه خبرا چی کار میکنی حنا رو ادامه دادی یا نه؟ 😄من این هفته هم یکبار گذاشتم 2 ...

سلام  فاطمه جان قشنگم  💖😊

ممنون عزیزم  😚

حنا رو که فقط رفتم خریدم گذاشتم یه گوشه 

راستش اون روز گفتی گذاشتی  پاهات سردش شده منم یه کم حس سرما خوردگی  داشتم و یه کوچولو  هوا سرد شده بود دیگ۶ استفاده  نکردم 😅

ولی حتما باید تو برنامم باشه 😁  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام‌علیکم،من اومدم....حسابی رفتین‌جلو،ماشالله.‌‌...همتونو خوندم عزیزای دلم،ولی معذرت‌میخوام‌ک‌نتونس ...

سلام  خانم گل 🌹

ممنون عزیزم  💖 

دقیقا ساحل جان کم پیدا شده 

خدا کنه که دو تا جوجه حالشون خوب شده باشه و ساحل با پیشرفت تو کارهاش بیاد و مشغولیتش بخاطر پلن جدیدش باشه 😀

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دختراروزتون پر از قشنگی❤️❤️امروز میرم پیش خواهرم،مامان و بابام اونجان میخوام غافلگیرشون کنمفندق ...

سلام  آتا جان ،خوش بگدره 😀

سلام آتا روز خودت بخیر به به خانواده 😍😍😍خوش بگزره من ک معافم✋️از دو جهت اسیریم نا کام میمونیم همس ...

واااای🤣🤣🤣🤣🤣 

خوب توپ رو انداختی برای آزگل و فاطمه جان 😁😁😁

سلام فاطمه جان قشنگم 💖😊ممنون عزیزم 😚حنا رو که فقط رفتم خریدم گذاشتم یه گوشه راستش اون روز گفتی ...

سلام عزیزم 😍😍😍

کنار بخاری بشین 

بعد زیر پاهات رو سفره یکبار مصرف

کف پاهات رو پارچه بزار 

سفره رو روی پاهات بکش یه پتو هم بنداز رو پاهات گرم میشه 

راستش من هم نوره مالی کردم هم 

حنا گذاشتم 

هم بعضی شبا روغن زیتون کشیدم 

نمیدونم از کدومش بود 

ولی نتیجه + بود خداروشکر 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
صبح همگی بخیر دختراحتی اگه طناب طاقتت به باریکترین رشته اش رسید ...حتی اگه از زمین و زمانه بریدی ... ...

سلام خانمی خوبی🌹 

چقدرزیبا🥰😍

خدا همیشه حواسش به همه چی هست 

کاش یادمون باشه و به آرامش درون برسیم🤲

سلام عزیزم 😍😍😍کنار بخاری بشین بعد زیر پاهات رو سفره یکبار مصرفکف پاهات رو پارچه بزار سفره رو روی ...

به به چقدر هم عالی منم حتما شروع میکنم  به یاری خدا 

خدا رو شکر که برات مفید بوده 

فاطمه جان حالا که این موارد رو به کار بردی از سنگ پا هم غافل نشو خیلی خوبه 

به به چقدر هم عالی منم حتما شروع میکنم به یاری خدا خدا رو شکر که برات مفید بوده فاطمه جان حالا که ا ...

اونو هم میکشم 😁😁

چقدر کف پا مهم بوده 

همیشه ازش غافل بودم 😀

اونو هم میکشم 😁😁چقدر کف پا مهم بوده همیشه ازش غافل بودم 😀

دقیقا 

فاطمه جان استاد مقدم تو یکی از  

دوره هاش دوغن مالی شبانه و سنگ پا روزانه و ماساژ کف پا جزو تمریناتش هستش  

من یه چند وقت داشتم تمریناتش رو خوب جلو میرفتم نمیدونم چی شد که دنبال نکردم 

خخخخ الان هم کلا یادم رفته کدوم دورش بود باید برم از اول شروع کنم  

راستش فاطمه جان بلاخره  شرح مثنوی رو از اول شروع کردم امروز جلسه ۱۷ رو گوش دادم 😍

سلا محیا من به این مظلومی 🙈🙉حالا آزگل رو بگی یه چیزی 😁

عزیزم

اصلا بهت نمیاد مظلوم باشی 😂

حالا چرا امشب میخوای استا بخوری؟؟؟؟لاقن‌بزار بعد از عملیات بخور🤣🤣🤣🤣نمیشه ک‌خوابالووو🤣

دقیقا 

👌🏻😂

دخترا، من واسه اولین بار،روش تصور سازی رو، پیش گرفتمو بطور ناباورانه جواب گرفتمای کاش میشد ک‌بهتون‌ب ...

ای جاااان 😀

مبارکت باشه 😍🥰

سلام زهرای قشنگم خوبی ؟؟؟ 🤍🫂هلن قشنگم چطوره ؟ 🎀ایجونم ب سلامتی ایشالا بدنیا بیاد 🥺🤍

سلام نازنینم خوبی؟امیدوارم همیشه عالی باشی مهدیس گلم

ممنون خوشگلم هلنم سلام داره 😘😘😘

مرسی فدات❤️😘