2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115777 بازدید | 16841 پست
گزارش تا به الان منامروز برای فریزر کمی غذای آماده درستیدمرفتم بیرون آب هویج و سبزی خوردن خریدم برای ...

ساحلی بادمون داده ::::: یادمون داده 😂😂😂🙈🙈

فکر کنم بخاطر آلودگی هواست قشنگ هزیون می نویسم😉

آخه رفتم آب هویج و سبزی بگیرم ماسک به کلی یادم رفت هیچ کلا فراموش کردم هوا آلودست در حین پیاده روی در راستای سلامتی سه تا نفس خیلی عمیق کشیدم یهویی یادم افتاد 😆😊😕

فکر کنم تاثیر اونه😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام محیا جانم خوبی؟پسر گلت خوبه!؟ممنون ماهم خوبیم هلنم سلام داره خالش یه ماه دیگه زایمان می‌کنم گلی

ای جانم ب سلامتی خوشگلم 

شکر عزیزم مام عالی خداروشکر 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خدا رو شکر مهدیس جونم 😘😘😘چند باری تگت کردم که بیای پیشمون ولی نی نی سایت نزاشت 😕 چه خبر خوشگلم ا ...

فدات بشمممم مننن ❤️💋

اره خداروشکر بهترم دورت بگردم 

اتفاقا خودم تو ذهنم بود شروع کن حتما شروع میکنم 🎀

از اداره امور مالیاتی ک بودم ی هدیه کتاب گرفتم خیلی دوست دارم اونم بخونم 

حتما حتما تلاش مو میکنم تا دوباره برگردم ب خود قبلیم  و تمام تلاش مو میکنم بیشتر بیام کنارتون🥲💓

🎀

آره عزیزم دقیقا همینجوری عشق منه راستی سارا داداش هلن هم یه ماه دیگه بدنیا میاد

سلام زهرای قشنگم خوبی ؟؟؟ 🤍🫂

هلن قشنگم چطوره ؟ 🎀

ایجونم ب سلامتی ایشالا بدنیا بیاد 🥺🤍

🎀

من عاشق خودمم نظر بقیه هن برام مهم نیست🥰🤩😘

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
خانوما من حدودا پیام هارو خوندم اگه چیزی جا افتاد ببخشید 🙈🙈🙈سارا تاپیک زد لینک رو اینجا قرار بدی ...

اععع ب سلامتی 

تاپیک جدید قراره بزنید ؟؟؟ لینک شو برای منم بفرستید 🥲

🎀

فدات بشمممم مننن ❤️💋اره خداروشکر بهترم دورت بگردم اتفاقا خودم تو ذهنم بود شروع کن حتما شروع میکنم � ...

.انشالله عزیزدلم 🌹🌹🌹

خیلی عالی میشه بیشتر بیای اینجا

آخه جمعمون که جور میشه انگیزه برای تمرینات و بهتر شدن حالمونم بیشتر میشه

راستی مهدیس دوتا تاپیک باز کردم خواستی هر از گاهی اونجا هم سر بزن چکیده مطالب اینجا هست گلم