2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115789 بازدید | 16841 پست
سارا جون سلامممممم عزیزدلم کاش لطف کنی تاپیک جدید بزنی این تاپیک واسه تو بعد اینکه مهم تر از همه چی ...

عزیز دلمی ساحلی خیلی ممنون که به وقتش کمک کردی که تاپیکمون از هم نپاشه و دوباره تونستیم دور هم جمع بشیم گلم . چشم

راستی دخترا من واسه تمریناتمون یه تاپیک باز کردم ولی نمیشه لینک رو اینجا گذاشت میگه مجوز درج لینک رو ندارین

من برم 🙊سارا تاپیک زد لینک رو بزارین هرچی اینجا سر زد وارد شه که من بیام اینجا رو با تموم خاطراتش ق ...

ساحل جونم ولی اینجا خودش پر از خاطرات خوبه😍

چه فرقی داره استارتر چه کسی باشه مهم اینه که کنار هم باشیم . من تاپیک برای تمریناتمون باز کردم ولی راستش دلم نمیاد این تاپیک که اینقدر جلو رفته و باهاش کلی خاطره داشتین رو تعطیل کنین😍😍😍

من هر چی اینجا مفید باشه و جز تمریناتمون باشه رو به تاپیک تمرینامون میزارم تا هر از گاهی مرورش کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم 💓💓💓خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح خودم و اطرافیان و دوست ...

فاطمه جون انتهای پیام که هشتک میزاری بعدا اگه یکی خواست مطالبت رو ببینه چه مدلی باید سرچ کنه تا پیدات کنه؟

سلام شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه 🤍🐥خداروشکر چند روزه حالم خوبه ی جورایی هر اتفاق بد هم بیو ...

خدا رو شکر مهدیس جونم 😘😘😘

چند باری تگت کردم که بیای پیشمون ولی نی نی سایت نزاشت 😕 

چه خبر خوشگلم اوضاع بهتره؟؟؟

مهدیس لطفا کنار ما دوباره شکرگزاری رو شروع کن ما قراره تا عید به طور جدی انجامش بدیم تا دوباره مثبت نگری رو توی وجودمون نهادینه کنیم

چالش شبانه رو هم حتما کنارش انجام بده توی تاپیک تمرینامون میزارم 

بیشتر بیا پیشمون عزیز دلم 😘😘😘😘

گزارش من...امروز واسه ناهار زیاد خودمو تو دردسر ننداختم.خونرو تمیز و گردگیری کردمآخه فردا دوستم‌بادخ ...

به به . گزارش روز چقدر حس خوبی به آدم میده 👌😍

انشالله امروز کلی خوش بگذره بهتون گلم

درخواست درست از همسر

❌ چرا به من اهمیت نمیدی برام وقت نمیزاری؟؟؟؟
✔ لحظه هایی که باهم می گذرونیم قشنگترین لحظه های زندگیمه . چقدر دلم برای بیرون رفتن باهات تنگ شده

❌ دوستم داری ؟؟؟؟
✔ شنیدن دوستت دارم از زبون تو برام خیلی حس قشنگیه

❌ چرا برام هدیه نمی خری ؟؟؟؟
✔ نمیدونی هدیه هایی که برام میخری رو چقدر دوست دارم و برام با ارزشن

سلام عزیزای دل

صبحتون قشنگ

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
عزیز دلم الان بهتری ؟؟ محیا شیر داغ بل زردچوبه و نبات هم خوبه تسکین میده گلم

سارا چند وقته کلت موعد پریودم بهک ریخته 

۶ روز قبل از موعد شدم 

دیگه مسکن نمیخورم اصلا چون هروقت میخورم خون ریزیم ذو کم میکنه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود