2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115888 بازدید | 16848 پست
دورت بگردم من 😂🥺 عاشق شعرت شدم یعنی 🤣🍓❤️بوس بهت دورت بگردم 🎀

سلامممممم قربونت برم عسلم 💘 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بچه ها همینن تا بچه آن اینو جدی میگممپسرم هرچی میشه میگه بابا پری روز براش جوراب خریدم میگه باب ...

الهی من بگردم 

بتمن من 

قربونت شیرین کاریات برم عشقم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام عزیزم نمیدونم منم بودم چ واکنشی نشون میدادم در برابرهمچین آدم هایی انشالله ک بخیر بگزره عزیزم خ ...

مرسییییییییی عزیزدلمممم 

دوستان نمیشه این تعداد صفجه رو خوند ک. چکیده نداره صفحه ای؟

سلام عزیزم سارا جون به زودی تاپیک میزنم و از اول مطالب بهتر در اختیار قرار میگیره 😍😍😍

😂😂😂😂😂من دوساعت کرم رو وارسی میکردم ولی دست و ناخن رو نمیدیدم خب الکی چرا نگاه میکنی تو دختر 😅 ...

ع عطریه 🫠

نه نزن وردار بزن به زانوت 

یا آرنجی چیزی 😵‍💫

نزنیا جوش زیر پوستی میزنه صورتت

😂😂😂😂😂ساحل منم اصلا فوتبالی نبودم الان با وجود همسرم بیوگرافی تک تک بازیکنان ، مربیان ، نیمکت نش ...

😂😂😂😂😂عزیزدلم 

خانوما من حدودا پیام هارو خوندم اگه چیزی جا افتاد  

ببخشید 🙈🙈🙈

سارا تاپیک زد لینک رو اینجا قرار بدین که من قفل کنم همه بریم اونجا 

خونه جدید میارکمون باشه 🫀😍🫀😍🫀

خانوما من حدودا پیام هارو خوندم اگه چیزی جا افتاد ببخشید 🙈🙈🙈سارا تاپیک زد لینک رو اینجا قرار بدی ...

ساحل دستای همسرم خیلی خشک میشه و پوسته پوسته میشع 

مال خودمم مدام خشک میشه باید هی کرم بزنم

چی خوبه بنطرت

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ساحل دستای همسرم خیلی خشک میشه و پوسته پوسته میشع مال خودمم مدام خشک میشه باید هی کرم بزنمچی خوبه بن ...

کرم اوره اوسرین نواکر 

NovaCare 

یا کرم اوره اوسرین mnd ِام اِن دی 

بقیه مارک هارو نخر

خانوما این مدیتیشن 

داخل برنامه پادکست پلیر 

خیلییییییییییییی خوبه 

از اولین قسمت که مراقبه شروع روز جدید 

شروع کنین 

میشه بگید چجوری فونت نوشته ها رو بزرگتر کنم جدیدا خیلی کوچیک شدن نمیتونم بخونم چشمم درد میگیره

از تنظیمات گوشیت 

که اندازه فونت رو زده فکر کنم تاثیر گذار باشه 

میشه بگید چجوری فونت نوشته ها رو بزرگتر کنم جدیدا خیلی کوچیک شدن نمیتونم بخونم چشمم درد میگیره

توی تنظیمات گوشیت سرچ بزن اگه فارسیه اندازه 

اگه انگلیسی size 

بعد تموم تنظیمات مربوط بهش بالا میاد راحت تر میتونی پیدا کنی و تغییر بدی