2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 116152 بازدید | 16893 پست
هر چقدر که می‌توانی صبور باشآرام و صبور…نه اینکه غصه‌ها را رج به رج، ردیف به ردیف، بچینی توی دلت و د ...

چ قشنگگگگگ🥹

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
میخورم 😥

نمیدونم‌پس خوشگلممم

خب مگه قرار نشد لاغر نکنی،ازاینجا بعد استپ کن محیا،

بنظرم‌اندامت قشنگ بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ خو ...

سلام عزیزم خوبی 🥰

ان شاءالله که بلا به دور باشه ازشون 🤲

خدا رو شکر پر روزی باشی ان شاءالله که همه چی به بهترین نحو ممکن برات جور بشه  😍🧿💖

ساحل جان برای رفتار ون فرد پاکسازی کن و رها کن

ان شاءالله که همه چی ختم بخیر میشه 

من اون روز که پیامت رو خوندم پاکسازی کردم ،چون ما هر رفتار و هر حرف و حرکتی رو که در اطرافمون میبینیم یه دیتا در درون خودمون داریم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
محیا جان پارسال داخل یه تاپیک همچین چیزی دیدم احتمال زیاد منم امسال درست کنم

سلام پانته آ به به چه سینی دلبری😋😋😋😋

دودل شدم بین چیز کیک و این سینی دلبر

ما خونه مامان دعوتیم می خواستم چیز کیک درست کنم و ببرم ولی اینم ایده خوبیه 👌👌👌

نمیدونم‌پس خوشگلمممخب مگه قرار نشد لاغر نکنی،ازاینجا بعد استپ کن محیا،بنظرم‌اندامت قشنگ بود

آخه شکم رو چیکار کنم 

بعد دست خودم نیست دیگه آزی 

صبحونه چیزی نخوردم الانم نهار دو س قاشق برنج بیشتر نتونستم بخورم😄😄😄

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

حیف صد حیف ک نبودی و ندیدی و بیینی ک چ شد کی عکس گزاشت دیوانه و حیران گشتیم از این همه زیبایی 😎😎� ...

🤣🤣🤣وای محیا از دست‌تو

چرا دختر مردم‌رو الکی امیدوار میکنی، الان‌انتظار جنیفر لوپز داره فاطمه🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣وای محیا از دست‌توچرا دختر مردم‌رو الکی امیدوار میکنی، الان‌انتظار جنیفر لوپز داره فاطمه🤣🤣🤣 ...

بزار 

😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
🤣🤣🤣وای محیا از دست‌توچرا دختر مردم‌رو الکی امیدوار میکنی، الان‌انتظار جنیفر لوپز داره فاطمه🤣🤣🤣 ...

محیا بهم اخطار داده 

بزار چاقو هارو از خودم دور کنم خواهر 🔪😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
آخه شکم رو چیکار کنم بعد دست خودم نیست دیگه آزی صبحونه چیزی نخوردم الانم نهار دو س قاشق برنج بیشتر ن ...

ورزش کن خواهرمممم

کُشتی منو تووووو😤

نکن اینکارو باخودت،بعضیا واقعا تپل باشن‌خوشگلن

اگه شوهرت‌مشکلی باشکمت‌نداره پس سخت نگیر.

علف باید ب دهن بزی شیرین‌بیاد😂

چشم‌الان‌میزارم.عکس لباسمه هااا، ولی تو تنم، بدون سر و کله🤣🤣🤣

من عاشق عکس دیدنم از هر نوعش😋😄