2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117079 بازدید | 17011 پست
سلام دوستان 💓💓ان شاء الله آخر هفته خوبی داشته باشین دیروز خونه داییم نذری آش رشته داشتن خمیرش رو خ ...

به به عکست چه حس خوبی داره فاطمه جون 😍😍😍😍😍

ممنون که به فکر ما هم بودی

انشالله قبول درگاه حق باشه

چقدر خوبه که برای آقاتون چیز میز میخری 💓ماشاالله بهت من تولدش در حد یه کیک نهایت یه تیشرت دلم نمیاد ...

فاطمه جان در این زمینه روی خودت کار نکن چون کارت درسته 👌👌👌👌👌👌😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساحل جون اینجا صفحه ها جلو رفته و کنار هم جمع هستیم تک تک بچه ها هم دارن میان مثلا مهدیس و ریحان جون ...

سلام  سارا جون خوبی 

من با تاپیک جدید موافقم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

[QUOTE=363259801]🤣💖🤣💖🤣💖🤣 واییییییییییییی قلبمممممممم  مرسییییییییی نازنینم که طرف منی💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻...[/QUOTE

ممنون عزیزم ♥️♥️♥️♥️

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام سارا جون خوبی من با تاپیک جدید موافقم

سلام عزیز دلم ممنون گلم خوبی ؟

چشم گلم راستش پانته آ دوست دارم امروز که اول هفته هست شروع جدیدی داشته باشیم حالا یا اینجا یا تاپیک جدید تمرینامون رو زودتر شروع کنیم . 

دخترا مهم اینه که کنار هم باشیم و برای بهبود کیفیت زندگیمون با هم تلاش کنیم پس اگه فکر میکنین به اینجا عادت کردین و می تونیم اینجا هم ادامه بدین لطفا خالصانه و بدون تعارف بگین مهم اینه که شروع کنیم و باهم تمرینات رو دنبال کنیم

لطفا بیان نظراتتون  رو بگن 

محیا این یه مقدارش برمیگرده به حس تامین و قدرت طلبیشونولی در مورد تو فرق میکنه چون گفتی برات کم نمیز ...

میدونه چیه من کلا آدمیم هرکس هرکاری برام انجام بده حتما باید جبران کنم 

متاسفانه حتی بدی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فرقی نداره اون آدم کی باشع 

هروقت همسرم کادویی گرفته برام جبرانش کردم با این وجود ک شاغل هم نیستم 

بوده بعضی مناسبتا نگرفته منم نگرفتم 

ولی دوس داشتم دلیلت رو بدونم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام عزیز دلم ممنون گلم خوبی ؟چشم گلم راستش پانته آ دوست دارم امروز که اول هفته هست شروع جدیدی داشته ...

سارا جان برا من فرقی نداره کجا باشیم مهم اینه دور هم باشیم 

ولی ساحل بنده خدا سرش شلوغ دوتا دوقلو داره 

و پسر بزرگش آقا حامد هر روز سفارش غذای جدید میده 😆😆😆

دیگه گفت نمیتونم رسیدگی کنه 

ی تاپیک جدید بزنید بهتره 

سلام خوشگلم ما که باغ بودیم الان با کوله باری از لباس هایی که منتظرن برن لباسشویی مواجهم 😊

به به باغ اونورا فکنم خیلی سرده 

تبریز بودید یا اردبیل

وای محیا اااا انگار داری پسرای منو توصیف میکنی🤣🤣🤣لباس جدید تنشون کردم به هم دیگه میگن که چقدر لبا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 پسرات عالین

دقیقا پسر منم یک لحظه بدون من نمیمونه شب تا دست نندازه گردن من نمیخوابه

ای جااااااان 😍😍😍😍محیا من چند تا داستان که بهش تعریف کرده بودم همه رو میکس شده خودش برام تعریف می ...

ای جانم واقعا بچه ها شیرینن 

شعر تاب عباسی ام حفظ کرده