2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117095 بازدید | 17011 پست
ممنون مهربونمساحلی من مطمئنم تو همه جوره تو دل برو و جذابی .جدا از زیبایی سیرت باطنی آدماست که چهرش ...

قربونت برمممممم مهربونم ♥️ 

درس پس میدیم استاد بزرگ 🥺😍😃

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ساحلی دیشب از داروخونه بودم گفتم یه مرطوب کنده بهم بده اومده مرطوب کننده دست و. ناخن داده بهم 🥴🤕من ...

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

وای امشب چه پیامهایی خوندم 

بخدا فاطمه گاهی وقتا همون کرم ها با ترکیبات ساده و جزئی نتیجه های فوق العاده تری دارن 

نه اشکال نداره عزیزم استفاده کن

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان صبحتون بخیر ایام شهادت بانو فاطمه مادر جهانیان رو تسلیت میگم انشالله ک گره از تمام مشکلا ...

انشالله که حاجت روا شیم همگی عزیزم مرسییییییییی از دعای قشنگت انشالله چندین برابر سمت خودت برگرده 

.. به به 😍😍😍😍😍دلبری رو آغاز کردی 

مبارکش باشه به دل خوش 

اره بابا فدای سرش مهم اینه که حالتون خوبه خداروشکر 🧿💕🧿💕

سلام دوستان 💓💓ان شاء الله آخر هفته خوبی داشته باشین دیروز خونه داییم نذری آش رشته داشتن خمیرش رو خ ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

قبول باشه و انشالله همگی اون آدما حاجت روا شن 

مرسییییییییی نازنینم که به یادمون بودی 

انشالله چندین برابر سمت خودت برگرده

ساحل این مرطوب کننده اس💔

به به 

اره میشه استفاده کن 

فقط اشاره به ناخن کرده احتمالا چرب باشه کمی مثلا سنگین طور باشه که اجازه بده خوب جذب شه یا مقدار کم بزن کرم سنگین تر هم بعدش استفاده نکن نهایت ضد آفتاب یا پنککی چیزی 

اخه فاطمه اون همیشه برا تولدم بی مناسبت میگیره مثلا برا تولدم شیفت شبم بود خسته و کوفته نیومده بود خ ...

😍😍😉به به چقدر کیف می‌کنه آدم اینارو میخونه

واااای چقدر خوبید شما 😁برای اثبات عشق طرفداری تیم رو خوب اومدی😂😂😂😂 خخخخخ فقط غسل 🤣🤣🤣🤣🤣 حال ...

🤣💖🤣💖🤣💖🤣 واییییییییییییی قلبمممممممم 

مرسییییییییی نازنینم که طرف منی💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

بلعععععه انشالله که اونا هم هوای منو دارن فعلا که اینجوری نیست حامد برمیگرده و خوابه اینا انقد آرومن یا وقتی بغل اونن دریغ از یه خراب کاری 

مرسییییییییی عزیزدلمممم انشالله شماهم همیشه خوشبخت باشین 

🥲نمی‌دونم اینجا حسابدار داریم یا نه ولی اگه هست روزتون مبارککک 🫂❤️( اصلا هم اشاره نمیکنم خودم جوجه ...

واییییییییییییی الهی بگردم فسقلی من 

قلبم 

توت فرنگی من 🍓❤️🍓❤️🍓❤️🍓❤️

تبرررررریک میگم عزیزدلم انشالله که روز به روز حساب کتاب های زندگیت روی مدار آرزو و خواسته هات بچرخه 😂اینو از خودم ساختم 

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر ❤️ انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین 

انشالله همگی تون حاجت روا شین منم روز پنجشنبه واسه همه دعا کردم الان میبینم شما زرنگ ترین هزار ماشاالله هم نذر ادا کردین هم عکس گرفتین و یادآوری کردین 

من شب چهارشنبه یه اتفاق واسم افتاد بخاطر دخالت و حرفای ناحق یکی از فامیلامون من هیچ حرفی رو نداشتم و نمیتونستم بزنم چون  اون آماده سازی کرده بود و اومده بود من یه چیزی بگم انبار باروت شه 

من روز پنجشنبه رو با کلی دلشکستگی گذروندم نذر نمک داشتم سالهای گذشته اما اون روز انقد که حالم آشفته بود نمیتونستم برم بیرون حتی فسقلی هاهم انگار فهمیده بودن ساکت و آرام بودن بعد من چون نمیتونستم تشخیص بدم فکر میکردم مریض شدن خدایی نکرده 

حامد هم همینطور چون چیزی نمیدونست و فقط میدید که من ناراحتم نمیدونست چطور کمک کنه  بهم ..

امروز حالم بهتر بود چون تموم روز رو با خانواده حامد گذروندم 😂با خانواده خودم صحبت کردم 😂

خداروشکر میکنم انقد صبرم زیاد شده قبلا خیلی شکننده بودم و هیجانی 

اما الان نه فقط منتظرم بیاد بگه به ناحق بود و ببخش 

اون وقت شاید بتونم از خودم دفاع کنم 

...

راستی من فردا رو انقلابی میگذرونم 

توی تلگرام کانال شمع سازی رایگان پیدا کردم می‌خوام بشینم واسه سرگرمی هم شده یادبگیرم 😆 

آهان یه پادکست رو هم پیدا کردم از دوره مهره مار و نترس و قهرمان شو پریسا نصری که اینو هم از فردا گوش میدم 

شاید یه چندتا نکته مهم یادگرفتم 😉😍😂

سلام عزیزم من اعتماد بنفسم خیلی پایینه این تاپیک میتونه مشکلمو حل کنه؟

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی 

بله عزیزم ما داخل این تاپیک از هنر  خود دوستی شروع میکنیم تا رسیدن به هدف های دیگه مثل اعتماد به نفس و برنامه ریزی روزانه و شکر گذاری و.. برامون ممکن باشه 

همینکه مشکل رو فهمیدی و میخوای حلش کنی نشون میده که خودت رو دوسداری میتونی از دوستامون بابت تجربیات شون سوال کنی 

که بیشتر کمکت کنن از هفته آینده هم سارا جون که صاحب اصلی تاپیک واسمون چالش می‌زاره  

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر ❤️ انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ...

سلام عزیزدلم،مرسی ک دعامون‌کردی...

همه جا از این‌خبرا هست،‌منم واسم.پیش اومده، و هنوزم بهش فکر میکنم عصبی میشم،خدا جای حق نشسته خواهری...رو خودت و بچهات‌تمرکز کن...بیخیال آدم‌حسود اطراف...

اصلا عکس‌بده جنازه تحویل بگیر😉😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

دوستان تجربتون در مورد برگ‌اکالیپتوس چیه؟

من دیشب گذاشتم تا صب، ولی کلی سرفه زدم...دخترمم همینجور...

ب اون‌ربط داره آیا.. اینم‌بگم‌یکم‌سرماخورده هستم، ولی سرفه هام‌بیشتر شد بعد از این...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
واییییییییییییی الهی بگردم فسقلی من قلبم توت فرنگی من 🍓❤️🍓❤️🍓❤️🍓❤️تبرررررریک میگم عزیزدلم انشالل ...

دورت بگردم من 😂🥺 عاشق شعرت شدم یعنی 🤣🍓❤️

بوس بهت دورت بگردم 🎀

🎀

سلاااام‌علیکم،حالتووون چطوره؟ خوش گذشته تعطیلااات؟؟؟

سلام پنجشنبه رفتیم ی دور زدیم 

ولی کل جمعه تا الان تنهام حوصله ام شدید سر رفت 

چند سریم اومدم اینجا کسی نبود 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود