2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117183 بازدید | 17011 پست
سلام‌عزیزمصبت بخیر...فردا،ک تعطیله...،شاید بخوایم‌بریم‌جایی🙈

راست میگی آزگل بعد از اینکه نوشتم توی ماشین یادم افتاد منتظر این پیام هم از طرفتون بودم 😉

پس نگه داریم واسه هفته بعد گلم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه تاپیک مفیدی ، حتما میام میخونم 😍

چون دنبال چنین چیزی میگشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

عه آزی منم هم وزن توم 😁😁😁😁😁 باور میکنی وقتی خودم رو وزن کردم شوک شدم توی ذهنم نمیگنجید ک انقد و ...

محیا من و دوستم یه مدت خام گیاه خواری کردیم وحشتناک سخته ولی هم حس خوبی داره هم فورا لاغر میکنی . دوستم هنوزم خام گیاه خواره و اندامش مثل مانکن هاست

محیا‌منم‌پسرشعر تاب تاب عباسی رو خیلی بانمک‌میخوند، بخصوص عباسی رو خیلی قشنگ‌تلفظ میکرد،توی همون‌روز ...

چه هوشمندانه واسه پرنده اسم گزاری کردین 👌👌👌👌👌👌😉😉

😂😂😂سلامممممم عزیزم چشم واست میفرستم سارا قبل ازدواج خیلی لاغر و خوب بودم بخدا چند وقت پیش داشتم ب ...

ممنون مهربونم

ساحلی من مطمئنم تو همه جوره تو دل برو و جذابی .

جدا از زیبایی سیرت باطنی آدماست که چهرش رو پر از انرژی میکنه و در این مورد تو واقعا نامبر وان هستی 👌👌👌👌👌👌👌

ای جانم😁😁😁😁 عباسی آزی پسرمم میگه میزنم زمین خبا میره 🤣🤣🤣 ب جا هوا ممیدونم خوجا میره نمیدونم ک ...

واااااای 😍😍😍😍😍😍

من کل کلمات غلط غولتش رو فیلمش رو دارم وقتی نگاه میکنه خودش از خنده غش میکنه

فاطمه برا ما با شما خیلی فرق داره تا ب حال تو هیچ آشی گوشت ننداختیم بجز شله قلم کار اونم خودمون درست ...

حتما خیلی خوشمزه هست😋😋😋

تو آش دوغ و آش رشته فقط گوشت نمیندازیم 😅

بقیش با گوشت درست میکنیم 😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
همون هفته ای ۲بار هم‌عالیه فاطمه...

آره خداروشکر خیلی خوبه 

همین که چند ساعت در اختیار خودتی عالیه

قبلا اقایی😝 نق میزد که برای چیه میری خودتو ناقص میکنی😂

ولی الان میبینه لباس ورزشی پوشیم ذوق میکنه 😄

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
پس‌کنکله😂

😂

ساحلی 

دیشب از داروخونه بودم 

گفتم یه مرطوب کنده بهم بده 

اومده مرطوب کننده دست و. ناخن داده بهم 🥴🤕

منی که همش کرم قدیمیه دلبان میزنم 🤣🤣

دستم تعجب میکنه 😀

اشکال نداره بزنم صورتم 😐