2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 107190 بازدید | 15301 پست
ممنون گل من...فاطمه، من عاشق جاهای بیابونی ام😄میدونی چرا؟؟؟ چون‌ ناخودآگاه منو میبره ب زمانهای قدیم ...

چه جالب منم از منطقه بیابانی خیلی لذت میبرم 

مخصوصاً ستاره‌های شب  😀

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلااااام دخترااااااچطورمطورین؟؟؟روز تعطیلتون‌چجوری گذشت،،؟؟ما ک کلی کار کردیم با شوهرم...عصرم رفتیم ...

سلام خوبی 🥰 

ای جان خرید هیچی مثل خرید حال آدم رو خوب نمیکنه مبارکتون باشه 😃

خخخخ منم امروز کلی کار داشتم اصلا نتونستیم از خونه بزنیم بیرون ،شستن و تمیز کردن فریزر و شستن آشپزخونه  ولی خدا رو شکر راضیم چند وقت بود که پشت گوش مینداختم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی یه چیزی بگم ،دیشب  برای یه کاری رفته بودیم خارج شهر بعد موقع برگشت که همه جا تاریک تاریک بود تو امتداد جاده یه شهاب سنگ دیدیم خیلی زیبا بود ،صحنه شبیه فیلمهای هالیوودی شده بود 😀 

من سالها پیش که رفته بودیم یه منطقه کوهستانی شهاب سنگ  دیده بودم ،برای همین همیشه شبها که بیرون میریم سر به هوا هستم  که شاید دوباره یه شهاب ببینم 😍🥰

سلااااام دخترااااااچطورمطورین؟؟؟روز تعطیلتون‌چجوری گذشت،،؟؟ما ک کلی کار کردیم با شوهرم...عصرم رفتیم ...

سلام آزی خوبی فدات 

مام ک همسرم ی شر رفت بیرون تا ساعت ۳ بعدش رفتیم بیرون 

رفتم بازار گل یدونه پتوس خریدم 

انقد خوشتله😊😊😊🙃🙃🙃

شبم رفتیم خونه عموم ی سر بهش زدیم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

راستی دخترا ازتون مشورت میخام 

تولد جناب همسر ۱۸ همین ماه 

بعد من دو تومن براش کنار گزاشتم 

راستی یادم رفت بهتون بگم ی چنتا از محصولاتم رو فروختم 

بسی خوشحالم 💃💃💃💃

انشالله بقیه ام بفروش برعه 

کادو رو ک باهم میریم میگیریم 

چون تنهایی نمیتونم برم  و خیلی سخت پسنده 

دومن درگیر کیکم الان ی کیک کوچیک کم کمش ۴۰۰ تومنه 

بنظرتون یدونه از اون چیز کیک ها بود درست کردم 

یدونه درست بکنم براش؟؟؟؟

میمونه شام 

اونم باید حداقل ۵۰۰ بزارم دوس دارم یا بریم لازانیا بخوریم یا 

مرغ سوخاری تیکه ای 

برا غذا فعلا برنامه ریزی نکردم 

منتظرم شاید محصولات بفروشم 

اگه ام نشد ميندازم گردن خودش 😉😉😉

ب من چه تولد خودشه 😁😁😁😁😁

پول دارم ولی ابدا ب اون دست نمیزنم 

راستی زیادم اهل کیک و شیرنی جات نیستیم کلا 

تازه خودش گفت نری برام کیک بخری ها

راستی علاقه ای ام ب گل نداره همیشه میگه برام نگیر 

ولی خودم خیلی دوس دارم ی شاخه بگیر تزین کنم

بنظرتون بگیرم گل ؟؟؟؟

بیابون هم خودش عالمی داره منم دوست دارم بیابون رو برم یه شب بخوابم رو به آسمونش ستاره ها واضح تر هست ...

اره،عالیه بیابون و شباش،دمتگرم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام خوبی 🥰 ای جان خرید هیچی مثل خرید حال آدم رو خوب نمیکنه مبارکتون باشه 😃خخخخ منم امروز کلی کار ...

سلام عزیزم

دقیقااا...آدم‌فول انرژی میشه...

خسته نباشی گلم، منم‌۲هفته پیش آشپزخونه رو برق انداختم

راستی یه چیزی بگم ،دیشب برای یه کاری رفته بودیم خارج شهر بعد موقع برگشت که همه جا تاریک تاریک بود ت ...

وای شهاب سنگ،اتفاقا چندشب پیش داشتم‌تو گوگل ب پسرم‌نشون‌میدادم...

سلام آزی خوبی فدات مام ک همسرم ی شر رفت بیرون تا ساعت ۳ بعدش رفتیم بیرون رفتم بازار گل یدونه پتوس خر ...

سلام قشنگم

بنظرم‌پتوس گل خوبیه، بقول من بدون‌حاشیه ست

نگهداریش سخت نیست.

راستی دخترا ازتون مشورت میخام تولد جناب همسر ۱۸ همین ماه بعد من دو تومن براش کنار گزاشتم راستی یادم ...

تولدشون‌مبارک...

بسلامتی عشقم،انشالله بقیه محصولاتتم بفروش میرسن.پربرکت‌گلم🧿💓

آره یادمه‌چیزکیک‌درست‌کرده بودی، خیلی یم عالی، بخصوص  ک شمام‌زیاد اهل شیرینی نیستین‌پس الکی هزینه نکن.

انشالله سالها کنار هم خوب و خوش باشین خواهری🧿🫂

سلام‌ب همگی، صبتون بخیر...

انشالله هفته خوبی داشته باشین...

راستی دخترا یه خانم یه سوره رو بهم معرفی کرد ک واسه حاجت روایی.ازش نتیجه گرفتم‌خداروشکر

واستون میگم...

سوره‌مُزمل(باید ب مدت ۱۱ روز خونده شه، ب اندازه تعداد روزا هم‌اینو‌میخونی، مثلا روز اول یکبار ،روز دوم ۲بار،تا روز یازدهم‌۱۱ بار باید خوندش)و شروعشم از پنجشنبه ست...و قبل از ظهر هم‌خونده بشه بهتره...فقط حواستون باشه شروعش قمر در عقرب نباشه...

امیدوارم‌بکارتون بیاد