2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 106951 بازدید | 15217 پست
سلام‌ب همگی،صبح‌جمعتون بخیر....انشالله روزخوبی رو داشته باشیم‌همگی...گیج خوابم‌،ولی خب منتظر کله پاچ ...

سلام آزگل جان صبحت بخیر 

نوش جانت عزیزم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مرسی ساحلی،حالا یه سوال خودمون‌چجوری میتونیم‌بفهمیم ک بلغمی هستیم‌یا سودا، یا هر چیه دیگه؟ میتونی را ...

اره عزیزم ورم صورت و معده مخصوصا اوایل صبح یا بعد یه وعده سنگین یا خلط پشت حلق یا صدای گرفته و سرفه ای که بدون دلیل نشونه بلغمه 

سردی هم سردی دست و پا تیرگی های بی دلیل استخوان درد بی دلیل کوفتگی بدن از نشونه هاش 

برای اینکه بفهمی طبعت چیه باید از طریق حذف و اضافه مواد غذایی بفهمی که مثلا حالت با اون رژیم غذایی خوبه یا نه بعد ریزش مو از سردیه 

گاهی وقتا یکی میگه جرعت ندارم یه چیزی بخورم معده درد میگیرم از بلغمه 

طبع ها گرم 

متعادل 

سودا 

بلغم داریم 

که متعادل و گرم از یه دسته هستن اون دوتا دیگه یه دسته دیگه 

که به ترتیب نوع خشک و مرطوب هستن مثلا طبع گرم خشک طبع معتدل مرطوب سودا خشک بلغم مرطوب 

همینجوری سردی و گرمی با نوع مرطوب و خشک درجه سلامت بدن رو نشون میدن مرطوب ها زودتر جواب میدن به درمان اما خشک زمان می‌بره و رعایت غذایی زیادی رو میخواد 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂ساحل همینجوری که به دست نگرفت با جمعی از دوستان من جمله خودت و آزگل مشورت کرد 😂😂😂 ...

😁😁😁😁😁 آره واقعا سخته 

هردو خوبید❤️❤️❤️

خوبم‌عزیزدلمممم...مام‌دلتنگت‌بودیم،ولی باز بهانه ای شد این‌سفرت‌ک‌زیارتی یم‌بری ساحلی...

اره واقعا ازگل 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ای جانم، مشهدی کوچولوهای منمشهدی رادوین، مشهدی رادین😄🥹🧿💓

😂💘😂💘قربونت برم 

🤣🤣🤣🤣سلام‌فاطمهخودت‌پس چرا بیداری،صبح‌جمعه🤣🤣🤣

برای جا نموندن از غسل پر برکت جمعه 📿🤲

من همش در حال عبادتم

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام ساحلی 😇💓خوبی چطوری دختر نبودی دلتنگ بودیم پسرا خوبن نگم از نتیجه بازی 🙈😁

تو همیشه برنده ای فقط اون روز حال ندار بودی 😂

سلامممممم عشقمممم خودت خوبی 

سلاممممممم مهربونم خوبی ؟؟؟ من مطمئنم به زودی مارو خاله میکنی اینو یادت باشه 😂تاریخ بزنیم 9_9_1403

ای جان انشالله ک میشه 

اونم شب نخوابی داشته باشه خیالمون راحت بشه 

چیه همش راحت بخوابه 😘😁😁😁😁😁

سلام خواهری خوبی زیارتت قبول تسلیت بابت فوت فرشته کوچولو ناراحت شدم😭😭خداروشکر آقاپسر مام بهتر فسقل ...

مرسییییییییی ماه من خدا رفتگانت رو رحمت کنه 

خداروشکر 

مرسییییییییی نازنینم اوناهم خوبن 

ازگلی شربت و قرص هم هست اسمش آنتی بلغم و کاملا گیاهیه بعد دو وعده که بهتره قبل صبحونه و قبل شام باشه ...

چ خوب من حس میکنم شکمم همش ورم 

راستی ساحل زیر چونه امم موی زاعد داره 

خون ریزی پریودی کم کم بعد رنگش سیاهه 

برای جا نموندن از غسل پر برکت جمعه 📿🤲من همش در حال عبادتم

😂😂😂😂😂😂😂😂 خوب نیستا 

من اون تایم توی ماشین و جاده بودم 

الان وسوسه میشم 

دیشب شکمم باد کرده بود اصن خیلی اذیت میشم حتما امروز برم بگیرم

راحت باش 😄

چایی زنجبیل بخور رو غذاهایی که نفخ داره 

شاید از سردی معده باشه 

صبح ناشتا یه عکس از زبونت بگیر 

پیش طب سنتی برو بهش نشون میده 

هم طبع بدنت رو میگه 

هم مشکلات رو 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
😂😂😂😂😂😂😂😂 خوب نیستا من اون تایم توی ماشین و جاده بودم الان وسوسه میشم

برو خواهر 😅

قبول باشه عبادت شما هم 📿

بعدش هم غسل جمعه بکن 

تو مصرف آب هم صرفه جویی میشه😂