2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 106948 بازدید | 15217 پست
توووو ک‌تاج سری بخدامحیا‌من تووخیلی دوسدارم باور کن‌خواهریاصلا همتونووووو

آزگل ،میدونی  امروز به این فکر میکردم که هممون درسته خواهر نداریم( محیا جون هم خواهرش  کوچولو هستش )ولی خدا درکنار هم قرارمون داده و راستش من از زمانیکه  با شما ها هستم حس میکنم که خدا بهم خواهر داده و واقعا کلی حس خوب ازتون میگیرم 

و خدا رو شکر میکنم برای بودنتون 

منم همتون رو خیییلی دوست دارم 🥰💖😚

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

شب جمعه  همتون به خیر باشه😁 آسمون زندگیتون پر ستاره  🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم🥰😚میدونی سارا جون پشت پنجره اتاق دخترم یه لبه خیلی پهن هستش که همیشه اونجا برای پرنده ها ...

ای خوداااا🥺 گنجیشکای خوشگللللل

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
خدا قوت 😀 نوش جانتون خدا پدرت رو قرین رحمت ا قرار بده و در نور و آرامش الهی باشه 🌹 وااای آره خیلی ...

ممنونم عزیزم

خدا عزیزانتو واست‌حفظ کنه

💘🫂

ساحل جون که عشقه 🥰آزگل جان ،خودت هم عشقی عزیزم وقتی که یه کوچولو کمتر بیای انگار هیچ کس تو تاپیک نی ...

عزیزدلی پانته آ جون،لطف داری بمن...

همینجور خودت ک سرشار از آرامشی

آزگل ،میدونی امروز به این فکر میکردم که هممون درسته خواهر نداریم( محیا جون هم خواهرش کوچولو هستش ) ...

دقیقا منم همین‌حسو دارم.پانته آ جون

قربون‌خدا برم‌من...

تاج سر💘👸

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که حال خوبی رو داشته باشین 

من دو ساعت میشه که برگشتم 

الان بیهوش میشممممم🥴🥴

بعدا میام کامل پی ام هارو میخونم و جواب میدم 

خداروشکرررررررر که سارا برگشته 😍😍😍خوش اومدی عزیزدلمممم چقدر منتظرت بودیم زود یه تاپیک بزن بیایم اونجا مثل قدیم کلی نکته یادبگیریم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام ساحلیای وای من🥺🥺🥺خدا رحمتش کنه و صبر ب پدر و‌مادرش بده...وای حالم بد شد 😔

سلاممممم ببخش که ناراحتت کردم آزگلی قشنگم 

🥹🥹🥹شرح ماجرا ندم که خودت می‌دونی بچه چقدر واسه پدر مادرش عزیزه 

من زیارت هم رفتم ☺️داداش کوچیک شما که همون رفیق من میشه رو هم دعا کردم مخصوص 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام عزیزم خدا رحمتش کنه 💔

سلاممممم فاطمه جانم 

مرسی عزیزدلم خدا رحمت کنه رفتگانت 

سلام دوستان گلم 💓💓😀دم صبح با صدای نم نم بارون بیدار شدم خیلی حس خوبی داشت 😇💖عصر مسابقه والیبال ...

تو همیشه برنده ای 🥰👑برم بخونم ببینم چیکار کردی 😂

سلام عزیزم خدا به قلب والدینش آرامش بده

سلاممممم پانته آ مهربونم خوبی خانوم ؟ 

واسه کنکور شکوه جونم دعا کردم 😆😆

خوبی آزگل جانم خواهر زاده هام خوبن❤️در نزده وارد شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️بیبی اتون اومده 💃💃💃💃💃💃پر شور تر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اخی دلم واسه این روحیه ت تنگ شده بود 

بتمن خاله چطوره ؟؟ حالش بهتره چیزی که نبود خداروشکر ؟

ساحل جونم تولد شازده کوچولو ها رو هزاران بار تبریک میگم 😍😍😍😍 البته الان فکر میکنم برای خودشون مر ...

سلامممممم بلاخره اومدی 🥹

مرسییییییییی نازنینم 

سلام به خاله مهربونشون میرسونن و کوچیک شمان ❤️👑❤️👑❤️👑

میدونستم که خوشحال میشی آزگل بهم گفته بود که احوال پرسیدی خدا عزیزانت رو واست حفظ کنه عزیزدلم

خدایا شکرت بخاطر تک تک دوستای گلی که اینجا دارمخدایا شکرت بخاطر روز خوبی که داشتمخدایا شکرت برای خند ...

الهی من بگردم 💘💘💘💘💘💘دخترت چطوره سارا ؟؟ هنوزم میاد ادا بازی دربیاره واسه آشپزی😂😍یادمه کمکت میکرد واسه پخت کیک و شیرینی خوشگل خانوم