2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105750 بازدید | 14974 پست
وای خدااااااااااااای من ببینم کی اومده سارا جانم سلام عزیز دلم مث یعقوب نبی سو چشامون کور شد از انتط ...

سلام محیا جونم 

خوبی عزیز دلم؟؟؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده بود

یعقوب نبی 😂😂😂😂😂😂 اول صبحی کلی خندیدم

پسرگلت چطوره محیا ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چخبرا سارا جان دختر گلت خوبه مامان جذاب چی ایشون خوبه چه ها کردی مارکو چ برایمان آوردی 😁😁😁😁

مرسی محیا مامان و دخترمم خوبن😘😘

من که توی این چند مدت کلی روی خودم کار کردم و به یکی از آرزوهای محالمم رسیدم ( توی کلاس زبان دخترم فقط اون تایمی که دخترم کلاس داره معلمشون شدم 😊)  ولی هنوزم کلی راه نرفته دارم برای پیشرفت

انشالله از این به بعد کنار هم با چالش هایی که میزاریم به همه آرزوهامون که یه دوزی فکر می کردیم محاله می رسیم و  پیروزیمون رو جشن می گیریم

سلام محیا جونم خوبی عزیز دلم؟؟؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده بودیعقوب نبی 😂😂😂😂😂😂 اول صبحی کلی ...

فدات بشم گلم منم همینطور 

بخدا دل تنگت بودم 

مخصوصا اون صدات ک همه رو با جان صدا کردی 😍😍😍😍

خوبه خداروشکر از دیوار راست بالا میره😁😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مرسی محیا مامان و دخترمم خوبن😘😘من که توی این چند مدت کلی روی خودم کار کردم و به یکی از آرزوهای محا ...

خداروشکر 

ای جان چقد خوب یعنی تدریس زبان میکنی ؟؟؟

خیلی خوشحال شدم برات 

از ته دل هااااا 

چقد خوبه وقتی میبینم هم جنس خودم موفق میشع 

همیشه ای خدا یکی باعث میشه ما دیده نشیم 

در صورتی ک واقعا این قدرت رو داریم فوران کنیم 

پیروز بشیم قوی بشیم 

ولی و اما اون شخص خاص نمیزاره 

ولی خوشحالم ک تو تونستی 💪💪💪💪💪

انشالله موفقیت های بعدیت رو ببینم🫂🫂🫂

سلام دخترا صبح همگی بخیر💗💗💗

من امروز جشن عروسی دعوتم قراره من و مامانم  عروس خانوم رو ساعت 9 ببریم سالن آرایشی دوست مامانم برم از جشن برگشتم میام پیشتون 

دوستون دارم مواظب خودتون باشین😘😘

سلام پانته آ جونم خوبی عزیزم؟من که دلم همش پیش شماها بود 😍😍😍😍فقط دوست داشتم یه سری کارهای نیمه ت ...

بسیار هم عالی 

خدا رو شکر برای  اینکه به اهدافت اونجور که دوست داشتی  رسیدی  🥰

ان شاءالله که  از این به بعد با هم و در کنار هم برنامه  برای خود سازی و رسیدن به اهداف  داشته باشیم 😍🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
وای خدااااااااااااای من ببینم کی اومده سارا جانم سلام عزیز دلم مث یعقوب نبی سو چشامون کور شد از انتط ...

وااای دقیقا   👌🏻

محیا جون  چند روز که نبودی تاپیک فشارش افتاده بود ،دختر پر انرژی  خوش انرژی 🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
وااای دقیقا 👌🏻محیا جون چند روز که نبودی تاپیک فشارش افتاده بود ،دختر پر انرژی خوش انرژی 🥰

عزیز دلی شما 🫂🫂🫂

ب عشق خودتون اومدم 

ب آزی گفتم یکم مشکلات دارم احتمالا نیام 

ولی مگه میشد این قلب هی بیقراری می‌کرد 

فاطمه نیست هاااا 

سلام دخترا صبح همگی بخیر💗💗💗من امروز جشن عروسی دعوتم قراره من و مامانم عروس خانوم رو ساعت 9 ببریم ...

خوشبگزره عزیزم جای مام قرش بده💃💃💃🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که روزتون پر از برکت الهی باشه  🥰

و خدا رو شکر برای بارون رحمت الهی  💖

عزیز دلی شما 🫂🫂🫂ب عشق خودتون اومدم ب آزی گفتم یکم مشکلات دارم احتمالا نیام ولی مگه میشد این قلب ه ...

خیلی  کار خوبی کردی که برگشتی 😚

آره فاطمه جان  نیستش ان شاءالله که  خیره 

سلام دخترا صبح همگی بخیر💗💗💗من امروز جشن عروسی دعوتم قراره من و مامانم عروس خانوم رو ساعت 9 ببریم ...

سلام صبخت بخیر  

ای جان عروسی خوش بگذره🥰