آش گندم با منظورت بود؟
گندم پوست کنده تو عطاری ها هست
اگر بخوای خودت پوستش رو بکنی اینجوری 👇🏻
گندم رو پاک کن «سنگ و کلوخ»
به بریز تو یه کاسه و بشورش تا چوب ها از ش جدا بشه
یه 10 دقیقه یا یه رب تو آب نگه دار بعد بریز تو صافی یا الک تا آبش بره
وقتی کامل آبش رفت ولی هنوز نم داشت
بریز تو هاون بکوب
تا کامل پوستش جدا بشه
بعد هم بزار تو سینی بزار تو آفتاب تا خشک بشه
و بعد پوست هاشو جدا کن
طرز تهییه آش گندم با 👇🏻
گندم پوست کنده رو با هاون یا آسیاب کن برقی
آسیاب کن
«به نرمی از آرد حلیم نباید باشه _در حدی که هر یه گندم چند تا تیکه بشه کافیه»
پیاز رو با گوشت چرخ شده
یا سینه مرغ پخته و ریش شده تفت میدیم 👈دیزی زود پز
زرد چوبه اضافه میکنیم
«اضافه کردن رب گوجه یا گوجه رنده شده👈 اختیاری
اضافه کردن هر سبزی که برای اش هست هم اختیاری»
اضافه کردن هویج رنده شده اختیاری
بعد آب به مواد اضافه میکنیم
حبوبات پخته شده مثل نخود و لوبیا و گندم اضافه میکنیم
«برای 2 نفر 4تا 5 قاشق غذاخوری گندم نیم کوب کافیه»
در دیزی رو میبندیم
نیم ساعت تا یک ساعت میزاریم بپزه
✔️من همیشه بعد از پختن برای اینکه خوشمزه تر بشه و غلظت عالی بشه
بهش جوپرک له شده
یا سوپ جو بازاری در حد دو قاشق تو آب حل میکنم
بعد به مواد پخته شده اضافه میکنم تا جوش بخوره و غلظتش مناسب بشه
اندازه مواد به مرور دستت میاد
من خودم چشمی مواد رو میریزم 😄
❌اندازه دیزی باید مناسب باشه
من حلیم و آش گندم رو تو دیزی 3یا 4 لیتری درست میکنم.
اگر دیزی قدیمی ها داری مواظب باش اندازش کوچیک نباشه