2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105028 بازدید | 14862 پست
سلام دخترا شبتون بخیر🍓🍓خوبین همتون؟؟؟ قند عسلای من چطورن؟؟؟بچه ها از امشب چله زیارت عاشورا شروع کر ...

سلام آتا ب سلامتی انشالله حاجت روا بشی گلم ❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام محیایی💞خوبی خوشکلم خسته نباشین 🥰هنوز مشغول محصول هستی؟ از کار کردن لذت ببر تا خوش بگذره بهت ا ...

فدات عزیزم 😃😃😃 چطوری خوبی بچه هات خوبن ؟

فاطمه انقد من خسته ام ک حد نداره 

الان از بدن درد خوابم نمیبره 

پسرمم چند روز اذیت میکنه 

ن هنو شهرستانیم تا آخر هفته 

سیاه سیاه شدیم🖐😁😁😁😁😁

فعلا محصولاتمون تموم نشدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم 😃😃😃 چطوری خوبی بچه هات خوبن ؟فاطمه انقد من خسته ام ک حد نداره الان از بدن درد خوابم نم ...

سلام عزیزم 

نه خسته  «به قول ما استان فارسی ها 😀» 

میای خونه اینقدر استراحت میکنی که تنت درد میگیره 😂

پر برکت ان شاء الله 

آخر شب قرص استامینوفن بخور تا خستگی بره و تب نکنی از خستگی 

بخاطر انار هاست یه هفته بگذره دستات انگار بلور میشه😄

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام قشنگااا

روزتون بخیر🌹🌹♥️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

سلاممممممممممم به همگی خواهرام خوبین ؟؟؟؟ وای چقدر دلم واستون تنگ شده بود کلمه عبور مو فراموش کرده بودم بهمم کد نمی‌داد هرروز با حسرت کارم شده بود نگاه کردن پشت درهای بسته 😂😂😂😂

فاطمه جان مرسی از احوال پرسیت قربونت برم ♥️محصولات باغتون هم پربرکت باشه هم واسه خودتون هم برادرای شوهرت 

خیلیییییییی میچسبه اون شب نشینی با پلو و غیبت سه تفنگدار 😂😂😂زودتر بساط مهمونی  بچینین 

انشالله که خوش باشین باهم همیشه ♥️🫀✨

... آتاناز مهربونم انشالله که حاجت روا شی عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه ♥️✨

..

محیا جونم فسقلی خاله خوبه ؟؟ خسته نباشی و پر برکت باشه تموم محصولاتت انشالله که فروش رفته باشه عزیزم 😍 💘 😍 💘 

..

پانته آ مهربونم خوبی خانوم ؟؟ احوال شما شکوه خانوم خوبه ؟؟؟ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام محیا جانم صبحت بخیر عزیزممرسی گلی ماهم خوبیم خسته نباشی محیا خدا قوت ،تنت سلامتمنم اینروزا خیل ...

سلاممممممم زهرا جونم خوبی ماه من ؟؟؟ هلن جونم خوبه ؟؟؟ از فسقلی شیرینت چخبر بهمن ماه ما منتظریم خبر سلامتی تون رو بهمون بگی 🫀✨♥️✨🫀✨♥️عسلچه های خوردنی 🍓🍯🍓🍯🍓🍯🍓🍯🍓من همون روز پی ام تو دیدم آخ نمیتونستم پی ام بزارم یه حالی بودم 😂🙊 مرسییییییییی نازنینم که مارو فراموش نکردی عزیزدلم 

ازگل هم یه مدت فاصله گرفته از نی نی سایت اما برمیگرده 🙈🥺

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خانومااااا من این چند روز بیکار ننشستما 😂 چندتا کار خوب کردم که نتیجه بده بهتون میگم 

سلام دخترا خوبین؟؟؟

تو رو خدا، واسه داداشم دعا کنین😭😭😭😭

داداش کوچیکم بستریه، حالشم خیلی بده...

توروخدا التماستون‌میکنم دعا کنین‌براش

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دخترا خوبین؟؟؟تو رو خدا، واسه داداشم دعا کنین😭😭😭😭داداش کوچیکم بستریه، حالشم خیلی بده...تورو ...

آزگل چی شده 

💔

سلام

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلاممممممممممم به همگی خواهرام خوبین ؟؟؟؟ وای چقدر دلم واستون تنگ شده بود کلمه عبور مو فراموش کرده ب ...

سلام عزیزم 💞🙂

ممنون فداتشم 

کجایی دختر 

اگر از اوپرا میایی میتونی رمزت رو پیدا کنی 

چه شرایط سختی داشتی😄

سلام عزیزم نه خسته «به قول ما استان فارسی ها 😀» میای خونه اینقدر استراحت میکنی که تنت درد میگیره � ...

فدات عسلم آره از انار😄

باور کن هر روز قرص میخورم 😀😀😀

کارم ب سرم نرسه صلوات 😁😁😁

سلام دخترا خوبین؟؟؟تو رو خدا، واسه داداشم دعا کنین😭😭😭😭داداش کوچیکم بستریه، حالشم خیلی بده...تورو ...

سلام آزی چیشد خواهری خدا بد نده

براش صلوات میفرستم 

ناراحت نباش خوب میشع عزیزم

سلاممممممممممم به همگی خواهرام خوبین ؟؟؟؟ وای چقدر دلم واستون تنگ شده بود کلمه عبور مو فراموش کرده ب ...

سلام چطوری ساحلی خوبی

فسقلای من چطورن

مال من ک حرص در بیاره🙃😃😃

2810