2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105145 بازدید | 14881 پست

سلامممممممم به تک به تک خواهرام احوالتون چطوره ؟؟ حالتون خوبه ببخشید من فرصت نکردم پیام هارو کامل بخونم ولی تایمم خالی شه میخونم ♥️

من دیروز برگشتم اما فرصت هیچ کاری رو نداشتم 😂حامد یه کم مرتب کرد اما باز مونده 

فسقلیا رو هم که عمه شون اومده اول صبح بار زده برده ☹️امیدوارم اونا اونجا گریه کنن منو ناهار دعوت کنه 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼حوصله ندارم غذا درست کنم 🫠☹️🥲

تا ظهر باید کار کنم 🥲🥲

روز خوبی رو داشته باشین 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلامممممممم به تک به تک خواهرام احوالتون چطوره ؟؟ حالتون خوبه ببخشید من فرصت نکردم پیام هارو کامل بخ ...

سلام عزیزم 

خوش اومدی به خونه🥰

فقط جوجه هایی که بار زده شدن😃😃😃

ان شاء الله به مامانی کمک میکنن و کاری میکنن مامانی ناهار دعوت بشه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوش اومدی به خونه🥰فقط جوجه هایی که بار زده شدن😃😃😃ان شاء الله به مامانی کمک میکنن و کا ...

😂😂😂😂سلاممممممم عشقم بلهههههه دعوتم تازه کاری کردن که من کمک نکنم زیاد 

چون تازگیا همزمان گریه میکنن 🫠 

خدا نکنه ساحل یادم رفت بچه هات چی بود جنسیتشون اسمشون چی گذاشتی چن هفته دنیا اومدن خیلی استرس دارم ا ...

دنیا جون من از مادرشوهرم پرسیدم میگه اینو دکتر هفته ۱۴ به بعد معمولا ، و فقط با منو واژینال متوجه میشه پس اصلا استرس نگیر 

این مدت هم هر ماده غذایی که باعث تقویت بافت رحم میشه باعث آب کافی بدن میشه رو استفاده کن مثل گوجه‌فرنگی و خرما که باعث آب کافی میشن آب و آب میوه های طبیعی هم زیاد بخور 

بعد اینکه اگه دکتر زود متوجه بشه اصلا جای نگرانی نیست و عمل سختی هم نیست که اذیت بشی و متوجه بشی اصلااااا نگرانش نباش

فقط حواست باشه عفونت نکشی آب بدنت کافی باشه کارای سنگین نکنی و حواست به شکل  خوابیدنت هم باشه ♥️

دکتر مریم گنجه 

دکتر طراوت فاخری هم برای ویزیت آنلاین خبره هستن من خودم پیش هر دو شون ویزیت شدم 

بچه ها من پادکست میخام راجب اینکه حال خودمون رو خوب کنیم تمام مشکلاتم دست خودمه ک حالم رو خراب میکنم ...

تلگرام من یه کانال داشتم تجویز انگیزه عالی بود یهو پرید با سرچ ببین پیدا میشه واست ♥️ 

سلام دوستان دوباره شروع کنیم دوره رو

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ بله چرا که نه اینجا هرروز دوستامون شکر گذاری و گزارش روزانه رو دارن خوشحال میشیم کنارمون باشی 

دخترا در مورد تقویم‌قمر در عقرب کسی چیزی میدونه؟؟؟،این‌دو تایی ک عکسشونو میزارم،کدومو باید عمل کنیم‌ ...

بله عزیزم منم چند وقت طولانیه که به ساعت های قمر در عقرب توجه میکنم ساعت های قمر در عقرب اگه اون ساعت حالت خوب باشه اون حال خوب دوبل میشه اگه نه بد باشه اون حال بد تا پایان خروج از قمر در عقرب همراه هست 

بعد اینکه برای شروع کار جدید یا تغییر یا تلاشی خوب نیست 

اما با انواع صدقه یا خوندن تعویذ اون روز ، خوندن نماز ، خوندن دعا ها میتونیم بلا رو خنثی کنیم 

ساعت های سعد و.. هم هستن که هر کدوم معانی خودشون رو دارن و بهر کارین 😂من یه کانال دارم شفای قرآنی ،که ساعت هارو به تفکیک مشخص کرده که مخصوص چه اموری هستن از نظر قمر در عقرب و.. تلگرام سرچ بزن شفای قرآنی پیدا نشد بگو واست بفرستم

بله عزیزم منم چند وقت طولانیه که به ساعت های قمر در عقرب توجه میکنم ساعت های قمر در عقرب اگه اون ساع ...

سلام‌ساحلی خوبی عشق من🫀

رسیدن بخیر ....🫂

ساحلی اون‌تا عکسی ک صفحه قبل گذاشتم، کدومشونو باید در نظر گرفت؟مثلا یکیش از۱۳مهر قمر در عقرب شروع میشه اون‌یکیش، ۱۶مهر...کدومشو باید دنبال کرد؟؟

ممنون‌میشم اگه شفای قرانی رو بهم‌بگی...جون‌تلگراممو پاک کردم ندارم‌دیگه...فدات

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ سارا گل 🥺♥️منو با کاربریت یاد سارا مون انداختی 🥲@ساراگ ...

آخ گفتی، منم دقیقا یاد سارا افتاددم🥲

خیلی بی وفا شد، رفت ک‌رفت🥺

سلامممممممم به تک به تک خواهرام احوالتون چطوره ؟؟ حالتون خوبه ببخشید من فرصت نکردم پیام هارو کامل بخ ...

سلام عزیزم، ای جانم

بله ک‌ناهار دعوتت میکنن

دلشون‌واسه عروسشون‌تنگ‌شده قطعا🫀😘

😂😂😂😂سلاممممممم عشقم بلهههههه دعوتم تازه کاری کردن که من کمک نکنم زیاد چون تازگیا همزمان گریه میک ...

آخ جووون 

چه بچه های خوبی😃😃

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام‌ساحلی خوبی عشق من🫀رسیدن بخیر ....🫂ساحلی اون‌تا عکسی ک صفحه قبل گذاشتم، کدومشونو باید در نظر گ ...

سلام عزیزم اینجا که  همه جدول هارو واسه اون ماه در نظر بگیر مثلا ماه مهر داخل همه جداول اون سایت از تاریخ مثلا ۱۳ مهر تا ۱۶ مهر تیتر بالا هر کدوم ورود و خروج از یه ساعت خاص زده که مثلا ۱۳ مهر ساعت هفت شروع و ورود به ساعت قمر در عقرب و ۱۶ مهر ساعت چهار تایم خروج از ساعت قمر در عقرب.. 

اما اون کانال هرروز از اوایل صبح ساعت های اون روز رو از شروع هرروز  تا پایان روز به تفکیک مشخص کرده مناسب چه اموری هست مثلا ازدواج مناسبه یانه یا مثلا دعاهای مختلف اون ساعت مناسبن یا نه

Shefa_quran@

ایتا روبیکا تلگرام واتساپ کانالش هست 

بعدیه چیزی هم هست به اسم تعویذ مناسب اون روز شنبه تا جمعه تعویذ های مختلف هست که با خوندن بلا هارو دور می‌کنه شبیه صدقه دادن و..

2810