2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105143 بازدید | 14881 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم عزیزم آخه تا ب تان 🤣🤣🤣🤣 یکی باریک باریک یکی پهن من پهنه رو دوس دارم 😃

عزیزم، تو همینجوری قشنگ هستی فداسرت🥰

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

وای دخترا امروز به اتفاق عجیب برامون افتاد😁😁😁

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

اول که ماماناییی که پسر دارید،کلی مواظب باشید

این فسقلیااا خیلی شیطونن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

من یه خواهرزاده دارم،یه پسر آتیش پاره

این بچه ما امروز مونده بود خونه کمک خواهرم سفارش تحویل بدن،بچه خودشو با سیم چین گرفته بود😣😣با بدبختی و ترس و لرز خودم رسوندم خونه خواهرم

اونم تا برم با اورژانس در تماس بود،بردیمش دکتر و کلی همه بهمون خندیدن و خداروشکر بخیر گذشت

ولی دخترا رسیدم خونشون دیدم خوابیده وسط اتاق یخ گذاشته روو خودش

گریه میکرد چجوری،همش میگفت آتا دیدی بدون جای خصوصی شدم😆😆😆

خو چی بگو ببینم

واییی محیا انقدر خندیدم بزور تایپ کردم

از وقتی اومدیم خونه فقط داریم میخندیم

من یه خواهرزاده دارم،یه پسر آتیش پارهاین بچه ما امروز مونده بود خونه کمک خواهرم سفارش تحویل بدن،بچه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا 

خداروشکر بخیر گذشت وگرنه بی چیز خصوصی میشد😄😄😄

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا خداروشکر بخیر گذشت وگرنه بی چیز خصوصی میشد😄😄😄

مگه یه بچه چقدر عقل داره

شرایط عکس داشت برات میفرستادم🤣🤣🤣🤣

همش میگه نخند بیچاره داشتی بی پسر میشدی

2810