2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105143 بازدید | 14881 پست
اگ دوست دارید دخترای مجرد تاپیکمو ببینید دعا میکنم در تاپیکم برای ازدواج مجرداهزارتا لایک بشه پاک می ...

سلام عزیزم 

اگر برای پسر لایک کنیم قبول نیس؟ 😄

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خواهش میکنم دعامیکنم کلا ۳تا لایک مونده

برای داداش علی خیلی دعا کن 🙂❤️

ان شاء الله هر چی دعای خیر میکنی خدا 1000برابرشو اول به خودت بده 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام محیایی🥰😘به‌به خوشکل خانوم😃😃😃دیگه هر از چند بار خانم های آرایشگر باید..... 😊اشکال نداره با ...

قربونت بشم عزیزم 

آخه تا ب تان 🤣🤣🤣🤣 یکی باریک باریک 

یکی پهن  من پهنه رو دوس دارم 😃

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

محیا کراتین یاد بگیر،اتو مو خوب بخرمنم آموزشش کمکت میکنم،هرجا هم سوال داشتی بهت میگماینجوری هزینه آم ...

جدی بنظرت درآمدش خوبه ؟

چقد هزینه مواد و اینا میشه 

خودت کراتین کاری 

باید ی یکی دو ماه دیگه بگزره 

تا یکم پول دستم بیاد برم وسیله هاشو بگیرم 

جدی بنظرت درآمدش خوبه ؟چقد هزینه مواد و اینا میشه خودت کراتین کاری باید ی یکی دو ماه دیگه بگزره تا ی ...

آره عزیزم پر از سود این کار

ببین یه اتو میخای،اتو خووب

سشوار و شونه همین

مواد هم مشتری داشتی میگیری،بهت پیج معرفی میکنم خودم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
مهربووون🌹

دورت بگردم به تو که نمیرسم😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
قربونت بشم عزیزم آخه تا ب تان 🤣🤣🤣🤣 یکی باریک باریک یکی پهن من پهنه رو دوس دارم 😃

چیزی از زیبایی هات کم نمیشه دلبندم 😁

شاید مد شد ابرو های اینجوری 

خدا رو چه ديدی 😄😄😄

آره عزیزم پر از سود این کارببین یه اتو میخای،اتو خووبسشوار و شونه همینمواد هم مشتری داشتی میگیری،بهت ...

جدی خیلی ازت ممنونم آتا جونم 

حتما حتما روش فکر میکنم

سلام قشنگا

روزتون بخیر،پر عشق❤️

2810