2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105369 بازدید | 14917 پست

ساحل جون و آزگلی خوبین شما 😘😘🤗؟ 

پانته آ سلام قشنگم 

محیایی تولد پسرت گلت مبارک باشه 🎂🎂🎂🍰🧁😘😘

دلم براتون تنگ شده بود 

تو کربلا نت مفتی پیدا کردم 

ولی هر کار کردم نشد براتون پیام بزارم 

سایت خراب بود 

خلاصه که خیلی عزیزین🤗

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساحل جون و آزگلی خوبین شما 😘😘🤗؟ پانته آ سلام قشنگم محیایی تولد پسرت گلت مبارک باشه 🎂🎂🎂🍰🧁😘😘 ...

سلام عزیزم زیارت قبول خداروشکر ب سلامت برگشتی 

خوش ب سعادتت 

ممنونم ک مارم یاد کردی ❤️

مرسی فدات بشم 🍒🍒🍒

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

دورت بگردم پانته آ جونم بهترین ها سهم خودت قشنگ من ی سوال بپرسم ناراحت نمیشی دوس دارم ی بیو گرافی از ...

عزیز دلی💋 

نه چرا ناراحت بشم من یه دونه دختر خدا بهم داده و چهل و یه خورده  سال دارم 😁🤭 

بعد عزیزم من همیشه با شوخی موافقم چه مجازی و چه حقیقی ما که همیشه  به هم احترام  میزارم و در چار چوب هستیم🥰 زندگی خیلی کوتاه تر از اونی هستش که خشک و رسمی بخوایم بگذرونیم مخصوصا با  این همه چالشهای کوچیک و بزرگ که تو زندگی همه هست باید یه جوری زندگی  رو لطیف  بکنیم و این لطف رو از خودمون دریغ نکنیم😍

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ن عزیزم من اصن فک نمیکنم مطمعا فقط برا اون شب میخوای😁😁😁

خخخخ ای زبل 😁🤣🤣🤣

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دخترا صبحتون بخیر انشالله روز خوبی داشته باشید بچه هامن دیروز بعد ظهر خونه رو حسابی برق انداختم ...

سلام عزیزم  خدا رو شکر که به خودت و گل پسرت خوش گذشته 🥰

همیشه خوش باشی گلم💖

سلام خوشکلا ی من 🙉😃🤗🍒ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🤲🙂من دیشب ساعت 10 نیم رسیدم خونه اینقدر خو ...

سلام عزیزم  زیارت قبول باشه ♥️🥰

خیلی ممنون که ما رو هم یاد کردی الهی هر آنچه از خدا میخوای  بهت بده🌹

سلام دختراشبتون قشنگ،و پر از آرامش🤍الهی که بهترینا براتون رقم بخوره دلبرا❤️❤️ساحل جون تولدت مبارک❤️ ...

سلام‌آتاجو ن،توخوبی؟؟؟

بیشتر بیا سر بزن‌گلم، دلتنگت‌میشیما

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
دورت بگردم پانته آ جونم بهترین ها سهم خودت قشنگ من ی سوال بپرسم ناراحت نمیشی دوس دارم ی بیو گرافی از ...

عشقییییی❤️🤲

سلام دخترا صبحتون بخیر انشالله روز خوبی داشته باشید بچه هامن دیروز بعد ظهر خونه رو حسابی برق انداختم ...

سلام‌محیاجون

خداروشکر ک بهتون‌خوش گذسته،

سلام خوشکلا ی من 🙉😃🤗🍒ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🤲🙂من دیشب ساعت 10 نیم رسیدم خونه اینقدر خو ...

سلاااام‌فاطمه، خوبی؟ زیارتت قبول عزیزدلممم

الهی شکر ک‌بسلامت برگشتی

مرسی ک‌مارم‌ یاد کردی❤️🙏🏿🫶🏻

ساحل جون و آزگلی خوبین شما 😘😘🤗؟ پانته آ سلام قشنگم محیایی تولد پسرت گلت مبارک باشه 🎂🎂🎂🍰🧁😘😘 ...

فدای تو، ما خوبیم عزیزم

ماهم‌دلتنگت بودیم❤️🫂

عزیز دلی💋 نه چرا ناراحت بشم من یه دونه دختر خدا بهم داده و چهل و یه خورده سال دارم 😁🤭 بعد عزیزم ...

خدا حفظش کنه عزیزم

❤️🫶🏻