2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105167 بازدید | 14884 پست
سلآآآم‍ــ🥹❤️امیدوارم حالتون خوب باشه خوشحالم دوباره اومدم تو جمعتون مرسی تگم کردین 😻🙌🏻

سلاممممم خانوم گل خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا ♥️🙈 🙉 چون منم نگاه کردم دقیقا تگ تورو یادمه 😂😂یعنی اگه منم تگ میزدم همون تایپ تورو تکرار م ...

🤦‍♀️خوابم میاد ولی دل کندن از گوشی سخته واسم

عادت کردم گوشی میذارم زیر سرم

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
فدات زیبا چشم😍😍🫂 فقط اینکه تاپیک سارا جون دیگه برنمیگرده؟ من از اول داشتم میخوندم میومدم جلو، آخر ...

سلامممممم عزیزدلم چشمت بی بلا ♥️.. فعلا نه عزیزم اما ما اینجا منتظریم و موج مثبت می‌فرستیم واسش که کمک کنه برگرده  😍😍🫶🏼

نگران نباش عزیزم باهم از اول همه رو پیش میریم من مطمئنم که با همراهی دوستامون کلی تبادل اطلاعات مفید رو میتونیم داشته باشیم ♥️✨

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
🌱  •بیست روش برای اینکه همیشه خوشحال باشید : 1- اجتماعی باشید. 2- مثبت فکر کنید. ...

به به مرسیییییییی ساناز جون ♥️🫶🏼♥️🫶🏼🫶🏼😍چه یادآوری نکات قشنگی مورد ۶رو شدیداً موافقم 👏🏻♥️

به به عزیزم گواهینامه رانندگیت مبارک باشه انشالله که به زودی زود پشت ماشین خودت بشینی و به سلامت استفاده کنی 💘💘💘💘

شکر گذاری سامیه امروز1402/۰۹/۱۶ خدایا شکرت که روزم را با حال خوب شروع کردم خدایا شکرت که خانواده د ...

عزیزممممم خداروشکرررر

خدا مادرت رو حفظ کنه 😍🧿😍🧿😍 خداروشکررررر بابت اینکه امروز رو انقدر قشنگ سپری کردی

🤦‍♀️خوابم میاد ولی دل کندن از گوشی سخته واسم عادت کردم گوشی میذارم زیر سرم

اشکال نداره عزیزم 😂تایم استراحتته سپری کن حتی به غلط😛 .. البته اینجا باشی بد نیستاااا 

سلامممممم به همگی خداروشکررررر چقدر پی ام های خوبی رو خوندم ممنونم که همراهی میکنین خیلی واسم ارزشمنده که میبینم تایپ میکنین و اینجا فعالین  و از حس خوب زندگیتون صحبت میکنین 💘💘💘😍😍😍😍

فردا جمعه ست ساعاتی رو واقعااااا استراحت کنین و درگیر چیزی نباشین 💕💕💕💕💕شبتون خوش 

عزیزممممم خداروشکرررر خدا مادرت رو حفظ کنه 😍🧿😍🧿😍 خداروشکررررر بابت اینکه امروز رو انقدر قشنگ س ...

مرسیییی قشنگمممممم😘😘😘😘

خیلی خوشحالم که تو نی نی سایت عضو شدم و تاپیک سارا رو دیدم

و با دوستای خوبی مثل شما آشنا شدم

از وقتی اینجام نگاهم به زندگی تغییر کرده🤩

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
مرسیییی قشنگمممممم😘😘😘😘 خیلی خوشحالم که تو نی نی سایت عضو شدم و تاپیک سارا رو دیدم و با دوستای ...

ما هم‌خوشحالیم‌ک با توآشنا شدیم‌خوشگل خانوووم...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام عزیزم ممنونم بابت معرفی کتاب خوبی که داری میخونی😍😍😍 اسکرین گرفتم بخونم منم چهار اثر فلورانس ...

قربونت برم 

خیلی کتاب خوبیه،آدم های سمی 

اینم کتاب خوبیه 

حالا باید برنامه بریزم از شنبه خودمو به شما برسونم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلامممممم به همگی خداروشکررررر چقدر پی ام های خوبی رو خوندم ممنونم که همراهی میکنین خیلی واسم ارزشمن ...

شبتخوش مهربون💞💞💞

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
2810