2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105063 بازدید | 14867 پست
۱_خدایا شکرت بابت‌روز خوبم ۲_خدایا شکرت بابت سلامتی و آرامشم ۳_خدایا شکرت بابت وجود پر مهر مادرم ...

عزیزمنییییییییی ❤️ خداروشکررررر واسه دوستای خوبی مثل تک به تک شماها 🫶🏼💘

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بروی چژمممم🙈

چشمت بی بلا عزیزدلم✨♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
اره حتما یکی از دفترای گل پسرو بر میدارم‌و مینویسم شکرگزاریامو🫀🫀

به به  😍😍😍😍 خدا حفظش کنه فسقلی شیرین♥️💋💋💋

حتی استفاده کردن از وسیله های فسقلیای خود آدم لذت بخشه چه برسه روزی که انشالله بزرگ و بزرگتر شن و با درآمد خودشون بخرن و به والدینشون بدن 😍🧿😍🧿😍 

😍😍😍به به چه متن و تصویری ♥️♥️♥️ 

سلام دخترا صبحتون بخیر 

سلاممم محیا جون خوبی صبح توام بخیر عزیزم ♥️🦋♥️ خوش اومدی امروز چکاره ای؟

سلاممممممم دوستای گلم

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

صبحتون بخیررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین 

ما از امروز ۱۰ تا از شکر گذاری هامون رو تایپ میکنیم یا داخل دفتریا داخل یادداشت های گوشیمون 

شکر گذاری ها می‌تونه کاملا به زبان عامیانه و دلی باشه از کوچیکترین دلیل تا دلیل های بزرگ که قابل شکر گذاری هستن 

مثل خدایا شکرت که امروز نفس میکشم و زنده ام 

خدایا شکرت که سالم و سلامت هستم 

خدایا شکرت که خانواده خوبی دارم 

خدایا شکرت بابت اینکه هرروز رزق و روزی داریم که عطر  غذا داخل خونه مون بپیچه

و...

شکر گذاری ها هرروزه هستن حتی اگه تمرینات دیگه ای رو هم داشته باشیم قابل حذف نیست 

با این کار تمرین میکنیم که به قدرت نوشتن و تاثیرش توی زندگی مون و توجه و تمرکز مون روی داشته هامون که شاید کمرنگ شده باشه و فراموش کرده باشیم رو بالا می‌بریم 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

در کنار تمرین شکر گذاری تمرین دستبند کشی رو انجام میدیم 

به این صورت که یه دستبند کشی رو دستمون میکنیم و هر وقت که ذهنمون خواست سمت موج افکار منفی ، غم ، و ناراحتی بره با کشیدن اون دستبند روی دستمون و به ارامی رها کردنش یه جورایی یادآوری میکنیم که ما از امروز داریم مثبت اندیشی رو تقویت میکنیم یه جورایی مثل تذکر دادن به افکارمون از طریق قدرت حسی و لامسه مون میمونه 

پس از امروز دستبند کشی رو هم فراهم کنین

♥️♥️♥️♥️

و اینکه یه جمله مثبت رو از امروز مثل ذکر واسه خودتون تکرار کنین که تاثیر جملات و گفتار  رو روی زندگیتون و روند فکری تون متوجه بشین با شروع «من میخواهم» و «من میتوانم»و.. سایر عبارات تاکیدی جمله ای رو بسازین و تکرار کنین هروقت که انرژی تون کم شد   جمله ای که من تکرار میکنم امروز : من میخوام که امروز شاد باشم 

شما هر جمله ای رو به انتخاب خودتون تکرار کنید 

♥️♥️♥️♥️

در آخر برنامه روزانه تون رو حتمااااا یادداشت کنید اول صبح و گزارش بدین اینجا و آخر شب نگاه کنین که چند درصد اون کار هارو به انجام رسوندین 

ما تلاش نمی‌کنیم که همه کارهامون رو یهویی و باهم انجام بدیم گاها شاید در طول روز یک تا دو کار جدید رو بین روتین همیشگی مون جا بدیم 

🦋♥️🦋♥️🦋♥️🦋♥️

ممنونم که بهمون پیش میرین و به تمرینات بی توجه نیستین 💘💘💘💘💘

سلام گلم،صبت ب عشق

سلاممممم آزگلی صبحت بخیرررر عزیزم ♥️💕💕💕♥️

عزیزمنییییییییی ❤️ خداروشکررررر واسه دوستای خوبی مثل تک به تک شماها 🫶🏼💘

عشقی خواهری💖

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
به به  😍😍😍😍 خدا حفظش کنه فسقلی شیرین♥️💋💋💋 حتی استفاده کردن از وسیله های فسقلیای خود آدم ...

مرسی عزیزدلم...

چقد قشنگ‌گفتی👌چقد لذت بخش خواهد بود اونروزا

شکر گذاری های ساحل ۱۵_۹_۱۴۰۲ 

خدایا شکرت که امروز تونستم صبح زود بیدار شم 

خدایا شکرت که دیشب خواب راحتی رو داشتم 

خدایا شکرت بابت شعله های رنگارنگ و گرمای وسایل خونمون که خونمون رو زنده و گرم نگه میدارن 

خدایا شکرت بابت نعمت آب 

خدایا شکرت بابت اینکه امروز میتونم کتاب بخونم 

خدایا شکرت بابت اینکه امروز میتونم زبان بخونم 

خدایا شکرت بابت نعمت یادگیری از طریق اینترنت و شبکه های اموزش آنلاین 

خدایا شکرت بابت نعمت برق 

خدایا شکرت که بهمون سلامتی می‌بخشی

خدایا شکرت بابت اینکه امروز میتونم به پوستم برسم 💘💘💘

سلاممممممم دوستای گلم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ صبحتون بخیررررر انشالله که روز خوبی رو داشته با ...

سلام ساحلی،خوبی؟؟؟

ذکر امروز من، من میخوام برای خواسته هام تلاش کنم...

و لیست کارهای امروزم:

درست کردن ناهار

تمیز کردن یخچال

مرتب کردن کشوها

دیگه کار خاصی نیست، مگه اینکه بچشمم بیاد یه کاری

♡الهی ب امید تو♡

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم صبحتون بخیرررر باشه انشالله که روز خوبی رو داشته باشین

من امروز صبح زود بیدار شدم 

می‌خوام که امروز منظم ۸ لیوان آب رو حداقل بخورم با فاصله زمانی  و تیک بزنم 

و اینکه امروز ۴۴تا لغت زبان رو توی برنامه دارم که بخونم 

ظهر هم ناهار رو که پختم و خونه رو مرتب کردم حدودای ساعت ۳ 

ماسک خانگی ماست و جوانه گندم به پوستم میزنم 

و بقیه تایم هم که با خانواده ام 

آخر شب هم کتاب میخونم دو سه صفحه ♥️💕♥️💕♥️

امیدوارم شماهم روز خوبی رو بسازین

2810