2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105037 بازدید | 14862 پست
سلام بانو🥰صبح شما هم بخیر و شادی باشه ان شاء الله 🥰🤲چه کار خوبی میخوای بکنیخدایی مگه مردا چقدر لب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂سلام عزیزم ماهم همینیم منتها واسه حامد همشون بزرگن خیلی جا میگیرن 

هموناهم اضافه ست 

لباس زمستونیاش بیشتر از تابستونیاست همه رو میچینه ولی از یکی دوتا استفاده می‌کنه منم می‌خوام سرش خلوت شه 😂

دیروز همه رو چیدم که یه روز حالش خوب بود با واقعیت روبه روش کنم 🥴بگم اینا خروجین 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی دوستان و اطرافیانم و خانواده 

خدایا شکرت بخاطر هوای عالی 

خدایا شکرت بخاطر رزقی که برام میفرستی 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت که امروز هم قراره ازت معجزه ببینم 

خدایا شکرت بخاطر هوایی که نفس میکشم 

آبی که مینوشم غذایی که میخورم زیبایی هایی که میبینم 

صداهای قشنگی که می‌شنوم 

خدایا شکرت بخاطر فراوانی و ثروت در جهان هستی 

خدایا شکرت بخاطر سقف بالای سرم 

خدایا شکرت بخاطر وسایل داخل خانه ام 

خدایا شکرت بخاطر بچه ها و نسل سالم و صالح و زیبا و فهیم و پر روزی و عاقبت بخیر

خدایا شکرت بخاطر ماشین 

خدایا شکرت بخاطر پوستم 

خدایا شکرت بخاطر اندام زیبا 

خدایا شکرت بخاطر دخترم زیبا و سالم و صالحم 

خدایا شکرت بخاطر قدرت کنترل خشم 

خدایا شکرت بخاطر قدرت بخشش

خدایا شکرت بخاطر قدرت تصمیم گیری 

خدایا شکرت بخاطر ذهن سالم 

خدایا شکرت بخاطر اخلاق نیکو 

خدایا شکرت بخاطر بزرگیت 

خدایا شکرت بخاطر ستارالعیوب بودنت

خدایا شکرت بخاطر ارحم الراحمین بودنت 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقاتی که نمی افته

خدایا شکرت بخاطر هر چیزی که تو میدانی و من نمی‌دانم 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 🤲

شکر_گزاری#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساحل اسم گل و گیاه آوردی من از خونه مادر شوهر یه قلمه گل بنجامین آوردم گذاشتم تو آب میگن مهر ماه بز ...

😍😍😍😍وایییییییییی به دل خوش خوش یمن باشه عزیزم 

برم نت بزنم ببینم شکل و شمایلش چطوره 

تازه فاطمه هر گل بهر کاریه یه سری انرژی هارو دفع می‌کنه یه سری چیزا رو ارتعاش میده 

مثلا گل کاکتوس نشونه صبر و تحمل که اینایی که مدیتیشن انجام میدن میگن درست نیست نگهداری اون داخل خونه مگه کاکتوس های خاص 

من عاشق کاکتوسم هر مدلی که باشه 😂

از بین گل ها فقط نرگس و آفتابگردون و کاکتوس رو خیلی دوسدارم بقیه رو هم دوسدارم اما اینارو خیلی 

موهام به شدت موخوره داشت دو هفته ای هست بعد از حموم میرم تو حیات با قیچی میفتم به جونش تقریبا اکثر م ...

مبارکت باشه عزیزدلم ♥️ بعد اینکه گرفتی از این به بعد داخل حموم از آب داغ واسه موها استفاده نکن و حتما ماسک مو بزن 

😂😂😂😂😂😂😂😂سلام عزیزم ماهم همینیم منتها واسه حامد همشون بزرگن خیلی جا میگیرن هموناهم اضافه ست ل ...

چه صحنه دیدنی بشه 😀

آب قند هم حتما درست کن بزار کنار دستش 

یا جوشانده ای چیزی 😂

میتونی مبارزه با نفس کنی از لباس های خودت شروع کنی🥺💘💔

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
😍😍😍😍وایییییییییی به دل خوش خوش یمن باشه عزیزم برم نت بزنم ببینم شکل و شمایلش چطوره تازه فاطمه هر ...

تشکر مهربان بانو😀❤️❤️😘

کاکتوس رو منم شنیدم 

ولی بنظرم بسته به اعتقاد و تلقین خودت هست 

من از کاکتوس صبر و قناعت رو میبینم 

تو باغچمون کلی گل نرگسی کاشتیم 😀😀😀😀

ولی نمیدونم چون سال اولی هست که جا به جا شدن گل بدن یا نه 

گل داد عکسش رو میزارم برات 

هم موندگار بالایی داره 

هم بوش آدم و دیوونه میکنه😄❤️

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

من امروزم پاکسازی خونه رو دارم اینبار وسایل خودم 🥴🥴

دیروز خیلی روز خوبی بود  اتفاق های یهویی میفتاد خواهر شوهر وسطم واسم غذا درست کرده بود آورده بود 😂چون خواب دیده بود من انقد سرم شلوغ فسقلیاست  نمیتونم غذا درست کنم قربون اون فرشته های خواب برم که بهش رسوندن بودن 😂🫠

همسایه مون هم بعد مدت ها اومده بود  خونه چون مسافرت بود واسم گز و سوهان عسلی و مسقطی و یه جعبه پیاز سفید   آورده بود 😂 همش یک ربع هم  موند رفت 

می‌گفت با خودم گفتم این پیاز هارو واست بیارم که دوسداری 

راست میگه 

من یه مدت هرچی که درست میکردم اگه سوپی بود پیاز درسته فراواااان میریختم غذا رو نمی‌خوردم ولی پیاز هارو چرا 😂😂😂

اون موقع ها حامد اعتراض میکرد که ای بابا غذا خوردن تو آدمو عذاب میده چرا غذا نمی‌خوری بعدم چرا پیاز زیاد می‌ندازی زندگیمون پیازی شده 😂

تو راه رو میخواست بره سرکار قسمم میداد جون من امروز همه چی رو پیازی نکنی همسایه مون شنید 🥴🫠🥴🫠🥴 اینارو صدقه سر اون خاطره دارم 

تشکر مهربان بانو😀❤️❤️😘کاکتوس رو منم شنیدم ولی بنظرم بسته به اعتقاد و تلقین خودت هست من از کاکتوس ص ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍وای عزیزممممممم مطمئنم که اگه رشد کنن خیلی حالتو خوب میکنن به دل خوش 

دستت درد نکنه عشقم مرسییییییییی مهربونم 

چه صحنه دیدنی بشه 😀آب قند هم حتما درست کن بزار کنار دستش یا جوشانده ای چیزی 😂میتونی مبارزه با نفس ...

😂😂😂😂فکر خوبیه 

دقیقا فاطمه این کار باعث میشه بتونی از خیلی از تعلقات دل بکنی سرتو‌خلوت کنی 

سلام دخترا خوبین؟ شما از جملات تاکیدی نتیجه دیدین ؟ چطوذ بوده و‌سر چه موضوعی؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام دخترا خوبین؟ شما از جملات تاکیدی نتیجه دیدین ؟ چطوذ بوده و‌سر چه موضوعی؟

سلام عزیزم خوبی ؟ 

بله گلم من واقعا از جملات تاکیدی و نامه به فرشته ها نتیجه دیدم 

جملات تاکیدی مثلا « من تحت حمایت کامل خداوند هستم » 

« من پذیرا و لایق عشق پاک و کامل هستم » 

و.. راجب هر موضوعی که فکر می‌کنی میخوای سطح انرژیت بالا بره تکرار کن مثلا راجب عشق راجب رزق و روزی راجب صبر راجب زیبایی راجب رهایی از ترس ها و.. 

همین تکرار کردن باعث میشه هم جذب خوبی رو داشته باشی هم اینکه چون ذهنیت مثبتی رو داری عمل و رفتارت هم در جهت خواسته ت پیش بره 

دقیقا شبیه ارتعاش  یه پژواک داخل کوهه 

که هرچی بگی به سمتت برمیگرده و  هرچقدر تلاشت بیشتر باشه بازخورد اون بیشتر  و بالا تره 

نامه به فرشته ها هم 

۱۵ روز با فونت قرمز یا خودکار قرمز داخل گوشی یا دفتر یادداشت حرفای دلمون رو مینویسیم اگه اون خواسته برآورده نشده و ما منتظریم همش موج منفی و کلمات منفی به کار نمی بریم یه جوری جملات رو تایپ میکنیم که انگار مطمئنیم که میرسیم مطمئنیم که میشه چون به خدا و فرشته نگهبان اون موضوع باور قلبی داریم در انتهای هر نامه هم امضا و اسم خودمون رو مینویسیم دقیقا شبیه یه نامه به دوست صمیمی کسی که تورو قضاوت نمیکنه و امنه واست 

فقط اگه میخوای کسی نخونه داخل یادداشت های گوشیت بنویس ❤️

سلام عزیزم خوبی ؟ بله گلم من واقعا از جملات تاکیدی و نامه به فرشته ها نتیجه دیدم جملات تاکیدی مثلا « ...

ممنونم که توضیح دادی عزیزم 😍 من از دیروز شروع کردم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام عزیزم خوبی ؟ بله گلم من واقعا از جملات تاکیدی و نامه به فرشته ها نتیجه دیدم جملات تاکیدی مثلا « ...

سلام‌ سلام دوستای قشنگمممممم خوبین؟

دلم کلی براتون تنگ شده بود عزیزای دلممممم😘😘😘😘

ساحل جونم محیای قشنگم و آزگل‌ مهربونم چطورین!؟

بخدا دلم براتون یذره شده بود 

ساحل جونم پسملای خوشتیپ و خوشگل خاله خوبن!؟ای جانم حتما الان بزرگ شدن عشقای من

مامان بودن خوشمیگذره!

آزگل جونم فسقلیات خوبن!؟چه طور مطورین!

محیای نازم قهرمان پسر تو چه طوره حالش خوبه عزیزم؟ 

از اونجایی که سرم بسی شلوغ و کلی مریض شده بودیم هم من و هم همسری طی سه ماه سه دفعه مریض شدیم

مشغول پرستاری بودم

هلنم به خاله های مهربونش سلام میرسونه و میبوستشون

داره تاتی تاتی راه میره و منم عین بادیگارد پشت سرشم فقط

خیلی دوستمون دارم عشقا بلا از تون بدور

2810