2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105143 بازدید | 14881 پست

سلام قشنگااا روزتون پر از عشق و ارامش و اتفاقای قشنگ❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوبن❤️❤️🌹یکم تنبلی میکردم...مثلا اومدم ترک اینترنت کنم دیدم بدون شماها میمیرم🤣🤣🤣

ن این کارو نکن 

هرکاری رو ترک کن الا ما😁😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ م ...

ساحل جووووووونم سلام منو یادته عزیززززم؟؟؟ اصلا یادم نبود اون وقتا شما باردار بودی خوندم نوشتی دوتا پسر دوقلو داری نگفته بودی دوقلو هستن خدا واست حفظشون کنه

سلام ...یادمه اولین‌بار ک‌با تاپیک‌سارا آشنا شدم، گفتم‌ک منم میتونم باهاتون باشم؟..از اونروز تا الان ...

آزگل جوووونم خوبی عزیزززم؟؟؟؟ تو این تاپیک فقط شما و ساحل جون آشنا بودین بقیه کجان؟؟؟؟ دو سال گذشت 

ساحل جووووووونم سلام منو یادته عزیززززم؟؟؟ اصلا یادم نبود اون وقتا شما باردار بودی خوندم نوشتی دوتا ...

سوووووگل 🥲🥺❤️‍🩹کجایی تو دختر دلمون تنگ شد کنکورت رو خوب دادی ؟؟چخبرررررر

سلامممممممممم به روی ماهت با هزاران بوس 😘😘😘😘

اره عزیزم خاله شدی به دنیا اومدن اسمشون رادین و رادوین کوچیک شماخاله مهربونشون هستن 🫶🏼💘✨

اصلا اسم کاربریت رو دیدم خاطرات اون موقعه ها که سارا و ازگل بودن زنده شد 🥰خوشحالم که سر زدی بهمون ماه من

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
برو اینستا رقص هاشونو ببین 😍😁

دلمممم رفته بخدا 

میگم فاطمه جون ترک قشقایی گویش مردم شبیه ترکی آذربایجانی و.. هست ؟ یا چی 

ای خدا با این وجود تو الان چندتا زبون بلدی 

سلام عزیزم گذشته دیگه ان شاء الله فردا روز خوبیه😍❤️ای جانم فسقلیا 😄😍❤️بعضی شب ها که گریه میکنن بر ...

سلام عزیزم زاج ندارم برم بگیرم 😃🫶🏼💘🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂وایییییییی مرسییییییییی وقتی تجربه هاتو میخونم زنده میشم دستت درد نکنه❤️🫶🏼❤️🫶🏼

اره عزیزم سخت نمی‌گیرم پناه برخدا انشالله که این روزا هم میگذرونم

والا فقط شوهرهای ما اینطورنداشت تعریف می‌کرد شوهرم ک همکاراش دنبال دختر شاغل ک خرج و مخارج بالاس دو ...

😂😂😂سلامممممم عشقمممم نه باباااااا اصلا زیر بار این حرفا نری

آقاتون یکبار عاشق شده اونم عاشق تو ولاغیر 

تو واسه اون کلکسیون بهترین ویژگی هارو داری 

محیا با حرفات موافقم 

یه کاریش میکنم عزیزدلم 

ای خدااااااا من بگردم دور اون فسقلچه آخه 🫶🏼❤️🧿

قربونش بشم شیرین کوچولو 

نزنی اونو ها وگرنه فلفل میریزم تو کامنت هات 🌶️😢🌶️😢🌶️😢🌶️😵‍💫🌶️😢🌶️

محیا مادر شوهرم و مامانم میگن ماهم یه زمانی چقدر از خودگذشتگی میکردیم تو دوتا هستن کارت دو برابره زیاد درگیر جزئیات نباش و فقط اونارو بزرگ کن 

اما چکار کنم که یه عادت دارم وقتی کارام میمونه سردرد میگیرم 

حامد خیلی کمک حالمه اما کافی نیست 😂کاش دایه داشتن 😂

ساحل قشنگم خدا قوت من قربون عشقای خاله برم ک نمیزاره مامانش بخوابه عزیزم کاش بودم کمکت میکردم 🫂🫂🫂 ...

مرسییییییییی نازنینم همینکه تجربه هاتو در اختیارم میزاری و هم دردی میکنی کافیه قربونت برم خدا عزیزانت رو سلامت نگه داره

سلام عزیزم زاج ندارم برم بگیرم 😃🫶🏼💘🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂وایییییییی مرسییییییییی وقتی تجربه هاتو میخونم ...

زاج مثل نباته 

اندازه یه نصف نخود تیکه کن دور سرشون بچرخون 

بگو چشم حسودااااا کوووور بشه 😁

از چشم بد  بدوررر 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 😄

بعد بزار رو گاز 

اگر چشم خورده باشن شکل چشم میشه زاج

خیلی جالبه 

👀

😂

هر موقع دارن گریه میکنن همین زاج رو براشون بزار 

فوری بهتر میشن 

نمک هم خوبه 

دور سرشون بچرخون 

بگیر زیر آب صلوات بفرست 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خداروشکر که خوبن،تو خوبیکجا رفته🥺🥺خیر باشه ایشالا

سلامت باشی عزیزم یه مشکل جزئی واسه دختر خاله ش پیش اومده نگران اونه 

اما امیدواریم که برمیگرده 

پیامش بالاتر هست 😞

2810