سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که خریداتون واسه ۱۳ صفر خیر و پر از برکت و اجابت خواسته هاتون باشه انشالله 🫶🏻🫀✨منم خریدم منتها هرچیزی که قسمت شد رو برداشتم 😂🙉قربون خدا برم که بهترین لیست رو واسم چید و ردیف کرد
یه جاکلیدی نارنجی رنگ واسه کلید خونه روستا و ماشین آیندم خریدم 😃♥️یه ست سه تایی گل سر آفتابگردونی اینو به نیابت مجنونی حامد خریدم چون اون میدونه من عاشق گل آفتابگردونم 😂 استفاده کنم ببینم یادشه
واسه فسقلیا هرچقدر فکر کردم نمیدونستم چی بخرم که اولین و بزرگترین آرزوم باشه واسشون به جاش سیب خریدم 😂به نیت سلامتی گذاشتم جلو دست مهمون تاکید هم کردم که با حس خوب بخورید و بیاشامید 🫂دیگه پناه برخدا
.. من دو روز پیش غروب برگشتم خونمون لحظه ای که برگشتم خونمون اصلا انتظار نداشتم همسایه هامون منتظرم باشن🥺🥲🥹مخصوصااااا اون پسر گوگولی خارجیه که گفتم چون اون هر شش ماه به شش ماه اینجاست همه ساختمون دوسش دارن وقتی نیست انگار که داداش واقعی مون دوره و سفر رفته ✨🥺
دیروز که برگشتم نیم یا چهل دقیقه نگذشته بود که زنگ خونه رو زد با پلاستیک خرید اومده بود خونمون داخل اون پلاستیک نوتلا شکلات شیرین مغز دار بیسکوییت شکری قهوه آبمیوه کمپوت آناناس و ماهی و میوه انجیر و شلیل و آلو قندی بود من با جزئیات میگم که بدونین هر کدوم اینا رو با چه حسی چیدم و گذاشتم سر جاشون 🥹🫀 چون میگفت میدونستم غیر اینا بیارم قبول نمیکنین
منو حامد چون انگار که بچه خودمون اومده خونمون هرکاری کرد اصلا نه نیاوردیم و غر نزدیم 😂🤣 یه چیز بد 🍶حامد داشت که برداشت برد ✨🍻
.. بعد اون غروب و شب دوتا دیگه از همسایه هامون اومدن البته ما از اونا شبیه سایرین چیزی قبول نکردیم
من دیروز جز بهترین روزای زندگیم بود
یه حس خوبیه وقتی نیستی فکر نمیکنی منتظرتن بعد برمیگردی میان حتی اگه واسه رفع تکلیف و.. باشه مهم نیست خداروشکر میکنم 💕😍
کلی کار نکرده و خونه ترکیده دارم تموما در اختیار فسقلیام چون برسم بهشون هنر کردم 😂الان دست تنهام میرم آب بخورم توهم میزنم نکنه غلط زدن کجکی افتادن یا نکنه یه چیزی بخوان و.. 🙈🙈
امیدوارم این روزاتون با عشق و سلامتی بیشتر و بهتر کنار عزیزانتون بگذره 🧿🫀 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🧿🫀