سلاممممممم دوستای گلم
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
صبحتون بخیررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین
ما از امروز ۱۰ تا از شکر گذاری هامون رو تایپ میکنیم یا داخل دفتریا داخل یادداشت های گوشیمون
شکر گذاری ها میتونه کاملا به زبان عامیانه و دلی باشه از کوچیکترین دلیل تا دلیل های بزرگ که قابل شکر گذاری هستن
مثل خدایا شکرت که امروز نفس میکشم و زنده ام
خدایا شکرت که سالم و سلامت هستم
خدایا شکرت که خانواده خوبی دارم
خدایا شکرت بابت اینکه هرروز رزق و روزی داریم که عطر غذا داخل خونه مون بپیچه
و...
شکر گذاری ها هرروزه هستن حتی اگه تمرینات دیگه ای رو هم داشته باشیم قابل حذف نیست
با این کار تمرین میکنیم که به قدرت نوشتن و تاثیرش توی زندگی مون و توجه و تمرکز مون روی داشته هامون که شاید کمرنگ شده باشه و فراموش کرده باشیم رو بالا میبریم
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
در کنار تمرین شکر گذاری تمرین دستبند کشی رو انجام میدیم
به این صورت که یه دستبند کشی رو دستمون میکنیم و هر وقت که ذهنمون خواست سمت موج افکار منفی ، غم ، و ناراحتی بره با کشیدن اون دستبند روی دستمون و به ارامی رها کردنش یه جورایی یادآوری میکنیم که ما از امروز داریم مثبت اندیشی رو تقویت میکنیم یه جورایی مثل تذکر دادن به افکارمون از طریق قدرت حسی و لامسه مون میمونه
پس از امروز دستبند کشی رو هم فراهم کنین
♥️♥️♥️♥️
و اینکه یه جمله مثبت رو از امروز مثل ذکر واسه خودتون تکرار کنین که تاثیر جملات و گفتار رو روی زندگیتون و روند فکری تون متوجه بشین با شروع «من میخواهم» و «من میتوانم»و.. سایر عبارات تاکیدی جمله ای رو بسازین و تکرار کنین هروقت که انرژی تون کم شد جمله ای که من تکرار میکنم امروز : من میخوام که امروز شاد باشم
شما هر جمله ای رو به انتخاب خودتون تکرار کنید
♥️♥️♥️♥️
در آخر برنامه روزانه تون رو حتمااااا یادداشت کنید اول صبح و گزارش بدین اینجا و آخر شب نگاه کنین که چند درصد اون کار هارو به انجام رسوندین
ما تلاش نمیکنیم که همه کارهامون رو یهویی و باهم انجام بدیم گاها شاید در طول روز یک تا دو کار جدید رو بین روتین همیشگی مون جا بدیم
🦋♥️🦋♥️🦋♥️🦋♥️
ممنونم که بهمون پیش میرین و به تمرینات بی توجه نیستین 💘💘💘💘💘