2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 104960 بازدید | 14858 پست
شکر گذاری امروزتون رو به اشتراک بزارید دوستای خوبم که دوستانمون انگیزه بگیرن ❤️🌸

خدایا شکرت بابت حال خوب دوستم💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خدایا شکرت بابت حال خوب دوستم💕

ممنونم مهربونم خداروشکر بابت داشتن تو ❤️رفیقم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤍💘🤍💘🤍💘🤍💘🤍

۷ فلسفه و تکنیک ژاپنی که در زندگی کار و حرفه‌ای می‌تونه به کمکمون بیاد:

🤍- تکنیک Ikigai: 

پیداکردن شادی و هدف زندگی از طریق مسیری که هم به آن علاقه‌داریم، هم مهارت داریم، هم درآمد داریم و هم به جهان پیرامون خود کمک می‌کنیم

🤍- تکنیک kaizen:

پیشرفت تدریجی و قدم به قدم و تمرکز بر بهبود پیوسته

🤍- تکنیک Pomodoro:

تکنیک ۲۵ دقیقه‌ای برای افزایش تمرکز و بهره‌وری کاری

🤍- تکنیک Hara Hachi Bu:

افزایش شادابی و بهبود عملکرد فردی با خوردن آهسته و اتمام غذا بعد از حس ۸۰‌درصد سیری

🤍- تکنیک Shoshin: 

داشتن شوق آموختن همیشگی و دیدن دنیا به چشم یک نوآموز.

🤍 -تکنیک Wabi-Sabi: 

پذیرش دنیا و زندگی به معنی موجودیتی ناکامل و ناپایدار. دیدن زیبایی در نقص‌ها و ستایش سادگی و پذیرش تغییر

🤍- تکنیکkakibo: 

ترک عادت خرج‌کردن بی هدف و غیرضروری و رسیدن به هدف‌های مالی

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

🍀🤍🍀🤍🍀🤍نکات سلامت و تغذیه :

بهترین زمان برای جذب هر ویتامین چه ساعتی هست؟ این پست توضیح زمانبدی استفاده از ویتامین هاست : 

1- مولتی ویتامین : صبح و همراه با صبحانه

2- ویتامین سی : همراه با صبحانه یا ناهار

3- اسید فولیک : نیم ساعت قبل از خواب

4- ویتامینهای گروه ب : قبل از صبحانه یا قبل از ناهار ( با شکم خالی )

5- ویتامین های A,D,E و K : همراه با وعده های غذایی دارای چربی.

6- آهن : یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا. اگر معده حساسی دارید با یک وعده سبک مصرف کنید.

7- کلسیم : همراه با وعده غذایی. همزمان با آهن یا زینک مصرف نشود.

🍀🤍🍀🤍🍀🤍نکات و تمرینات  سلامت :

20 تمرین ساده برای تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر : ( آلزایمر به عنوان بیماری قرن ما شناخته شده است ) 

1-در جایی امن عقب عقب یا چشم بسته راه بروید.

2- با افرادی که مدتهاست ندیده اید تماس بگیرید.

3- لباسهایی با رنگ بندی جدید بپوشید.

4- جدول حل کنید.

5- بدون ماشین حساب محاسبه کنید.

6- حدسهای شمارشی متنوع و قابل راستی آزمایی بزنید.

7- قبل از پایان فیلم ویدیویی آن را متوقف کنید و درباره پایانش تخیل سازی کنید.

8- نقاشی یا رنگ آمیزی کنید.

9- چیز تازه ای مثل آشپزی یاد بگیرید.

10- آلبوم عکسهای قدیمی را ورق بزنید و درباره عکسهایش با کسی صحبت کنید.

11- با دست مخالف مسواک و شانه بزنید و بنویسید.

12- ۲ ساعت را در دست راست ببندید

13- کلمات را وارونه بگویید.

14- از مسیر جدیدی به سر کار بروید

15- پاتوقتان را عوض کنید.

16- درباره باورهایتان با دقت فکر کنید و تامل جملات یک صفحه از کتاب را از آخر به اول بخوانید.

17- کار جدیدی انجام دهید.

18- موبایلتان را همراه خود نبرید.

19- ۱۰ یک یا چند بیت شعر حفظ کنید.

20- روزی چند صفحه کتاب بخوانید.

‌✨ 

تمرینات : تمرکز و تکرار جملات مثبت 💜🪷💜🪷💜🪷💜:

هر روز صبح که از خواب بیدار میشی ده دقیقه تمرکز کن و اینارو بگو:

قراره تا یک سال آینده به چیزای که میخوام برسم.

امروز بیشتر از دیروز  تلاش میکنم.

امروز روز منه!

امروز حالم عالیه، خداروشکر.

خدا همیشه مسیرو تا اینجا برام باز کرده و از این جا به بعد هم کمکم میکنه پس نباید بیخود استرس داشته باشم یا نگران باشم.

این جمله ها هر روز معجزه میکنه.

✍🏼✍🏼✍🏼✍🏼✍🏼✍🏼

دوستان گلم فعلا تمرین شکر گزاری رو روتین همیشگی قرار بدید و حتمااااا یادداشت کنید و خودتون رو مجاب کنید که زبونی نباشه و حتما تایپ شه تا تاثیرات بلند مدت این مورد رو با نوشتن برای خودمون تبدیل به عادت همیشگی کنیم ❤️

ممنونم 

بالا  چند مورد مطالب رو گذاشتم  که روند تاپیک درگیر چالش های ریز بشه  که تاثیرات مثبتی رو داشته باشن  بتونه بهمون کمک کنه روزانه هدفمند تر و شاد تر باشیم و زمانمون با مدیریت سپری شه 🌱✨🌱✨🌱

چون تاپیک تازه ایجاد شده اگه باهامون هرروز پیش برین کار رو راحت تر میکنین و هممون  انرژی و انگیزه دریافت میکنیم و یهو با حجم زیادی از تمرین انجام نشده روبه رو نمیشیم  اینجوری شاید حسرت اینکه اگه  از امروز برای متفاوت تر زندگی کردن و پیش رفتن قدم برمیداشتیم بهتر بود  رو دیگه نداشته باشیم 🌸✨🌸✨

به به سامیه جون ممنونم که همیشه همراهی عزیزم🌸

به به سامیه جون ممنونم که همیشه همراهی عزیزم🌸

🤩🌹💖فداتممممم

از این به بعد هر روز میام ولی کمتر میام

واسه کنکور باید بخونم امسال دیگه باید قبول بشم

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
🤩🌹💖فداتممممم از این به بعد هر روز میام ولی کمتر میام واسه کنکور باید بخونم امسال دیگه باید قبول ...

انشالله عزیزمممم😍😍😍😍موفق باشی رفیقم

اشکال نداره عزیزم تایم های آزادت حتما بیا و تمرینات رو دنبال کن 🌸✨

انشالله عزیزمممم😍😍😍😍موفق باشی رفیقم اشکال نداره عزیزم تایم های آزادت حتما بیا و تمرینات رو دنبا ...

مرررسیییی عشقممممم💖🌹😘😘

چشم حتما میام

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
2810