2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 116020 بازدید | 16869 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی آزی اونایی ک گفتی از گوگل پلی دان کردم راحت باهاش میرم تل و وات

خداروشکر محیا ک راضی بودی گلم...اره خوبن،‌منم راضی یم،فقط واسه کسی شیریت نکنی،چون‌بعد یه مدتی دیگه واسش کار نمیکنن،و اینکه چنوقتی یکبار سر گوگل پلی بزن،چون باید بروز رسانیشونم‌بکنی عشقم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
بچه ها حالم خوب نیست پری شدم حالت تهوع امونم رو بریده سرگیجه دارم قفسه سینم میگیره

ای وای من،،، پاشو‌ یچی بخور عشقم

نمیدونمم‌چی بخوری ک‌راهنماییت‌کنم،چون‌من‌قبلنا ک‌ درد داشتم‌فقط مسکن‌میخوردم‌و‌تمام...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آخه قربونت برم‌من، ک اینقد داری منو لوس میکنی‌پانته آ جونم😘😘😘🫂💘

خدا نکنه عزیزم  ،خوشگل  خانم😍💖

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)