2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 107189 بازدید | 15301 پست
خانوما من برم بخوابم دوباره میام جون من یه کاری کنین سارا تاپیک بزنه دلم واسه اون چالش ها و .. تنگ ش ...

ساحل جون نگو اینجوری من به عشق شماها برگشتم .

بادمه که چقدر با سوالام کلافت می کردم

مامانمم دیگه کاملا شناخته تو رو همش می گفت خدا ساحل جون رو خیر بده بابت معرفی فلان چیز 

مدتی که نبودم همش جایی گیر می کرد می گفت سارا میشه از ساحل بپرسی فلان چیزو چیکار کنم 😉 ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی 🥰 ای جان خرید هیچی مثل خرید حال آدم رو خوب نمیکنه مبارکتون باشه 😃خخخخ منم امروز کلی کار ...

خرید واقعا یکی از بهترین تراپی های دنیاست واسه خانوما 👌👌👌👌👌

خدا قوت خانمی عوضش الان به خونه نگاه میکنی و کیفشو میبری 😍😍😍 حالتو خریدارم پانته آ 😊

راستی دخترا چیزی تا عید نمونده بیاین بعد از شب یلدا یه برنامه بریزیم خونه هامون رو اساسی فنگ شویی و رفع انباشتگی کنیم . اسفند رو نگه داریم برای خوشگلاسیون و رسیدن به خودمون دیگه اسفند کارامون رو نگه نداریم . موافقین؟؟

راستی یه چیزی بگم ،دیشب برای یه کاری رفته بودیم خارج شهر بعد موقع برگشت که همه جا تاریک تاریک بود ت ...

چه جالب 😍😍😍😍😍

پانته آ من اونقدر آسمون شب رو دوست دارم مخصوصا اگه دور از شهر باشی و بتونی ستاره ها رو واضح ببینی 👌

سلام آزی خوبی فدات مام ک همسرم ی شر رفت بیرون تا ساعت ۳ بعدش رفتیم بیرون رفتم بازار گل یدونه پتوس خر ...

محیا پتوس مبارکت باشه گلم

اتفاقا منم توی فکر خریدش بودم برای کنار سینک 

راستی دخترا‌،من ۲سه روزی این‌ویروسه رو‌گرفتم...الان‌خوبم آ...ولی‌گلودردم مونده، یبار آخرشبا،یبار صبح ...

آخییییی آزگل جونم 

سرفه .... است اونم از نوع وقت نشناسش

آزی من اینجور وقتا چایی رو با سرکه سیب مخلوط میکنم قرقره میکنم بهتر میشه روتارین هم خوبه

سلام سارا جون خوبی ❣️🌻🥰🤤🤤🤤واقعا خوش‌مزه اس و خیلی مقوی بجای شیره میتونی عسل هم بریزی خوب میشه ب ...

سلام فاطمه جون مرسی گلم خوبم

وای فاطمه دقیقا مثل کلک من که تا دوسال پیش کارساز بود منم هر چی درست می کردم می گفتم غذای جدید ترکیست تا اینکه یه روز خونه زنداداشم همون غذا رو خوردیم دخترم بلند گفت عه مامان زندایی هم غذای ترکیه بلده 😉😉 منم گفتم بله من رسیپی رو از زندایی گرفته بودم و داداشم برگشت گفت وا آش رشته و کشک بادمجون از کی غذای ترکیه محسوب شد؟؟؟ 🙈🙈🙈😕😆

خلاصه دیگه گول نخورد😜