2777
2789
عنوان

جیش نکردن نوزاد دوماهه

174 بازدید | 11 پست

سلام پسرم دوماهشه از دیشب ساعت ۸ که پوشکشو عوض کردم جیش نکرده اون موقع خیلی بیقرار بود اما الان از ساعت ۹ خوابیده الان دوباره شیر خورده اما پوشکش تمیز تمیزه قبلا اینطوری نبود هر ساعت جیش داشت کسی تجربه ای داره خیلی نگرانم

دختر منم جیشش یه مدت تو سه چهار ماهگی خیلی کم شد یا دوماهگی دقیق یادم نیست بردم دکتر گفت جاش گرمه عرق میکنه از بدنش دفع میشه و ببر بهش یه مقدا  اب بده و لباسش رو کم کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من دوماهشه دو روز مدفوع نکرد بردمش دکتر گفت تا چهارروز مشکل نداره ولی ادرارو حتما باید مرتب باشه فردا ببرش دکتر عزیزم

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭

بهش آب بدین و اگه احیانا شیرخشک بهش میدین حتما یکبار ک بهش شیر خشک میدین یه دفه هم اب بدین مثلا ۱۵ میل تا ۳۰ میل فعلا بدین.. بعدا بیشترش کنین

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چجوری آب بدیم ضرر نداره براش؟

آب جوشیده ولرم بدین..اگه شیرخشکیه از همون ابی ک برای شیرش استفاده میکنین...ولی  حتما آب بدین بهش..مقدار لباساشم به انداره باشه.. برا بچه من اینقد اطرافیان گفتن همون شیر جای اب رو هم میگیره.. منم آب بهش خیلی کم میدادم تا اینکه شدیدا مریض شد و بعد از یک هفته پیگیری فهمیدیم که کلیه ش شن ریزه ساخته و دوماه تمااام من بهش داروی کلیه دادم... و چققققدر اذیت شد بچم... حتما حتما بهش آب بدین.. فقط آب جوشیده باشه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم