2777
2789
۱۹ ماهشه.هر دکتری میبرم میگه مشکلی نداره چون موقع تولد زردیش بالا بوده دیدتر راه میره.البته خودشو به دیوار میگیره بلند میشه راه میره اما تنهایی راه نمیره.۴ دست و پاشم ۱۴ ماهگی بود.پس کی راه میره.دارم دق میکنم .میگم نکنه مشکلی باشه ببخشید زیاد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساقدوش شایدضعیفه فکرکنم ازاینحاشنیدم که گفتن ممکنه واسه ویتانین بدن بچه کم باشه دکترقرص میده زودراه میافتن همچین جیزی
خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
ویتامین d بده حله مطمعن باش همین الان برو داروخونه بگیر 1هفته برات راه میره نگران نباش منم دعا کن
 ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
همینکه دستشومیگیره وراه میره عالیه باهاش تمرین کن دستشوبگیران شالله تنهایی هم برات راه میره
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
والله من همه میگن دخترت خوب صحبت نمیکنه ال وبله گفتم عجله ای ندارم واسه صحبت کردنش اخرش که جی به حرف میادبیشترحرف اطرافیان رومخ ادمه
خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه