2777
2789
عنوان

دانشگاه با وجود نوزاد🫠

242 بازدید | 15 پست

سلام 

کسایی که دانشگاه رفتن و بچه کوچک داشتن کمکم کنن

امسال دانشگاه فرهنگیان قبول شدم ۳ سال پشت کنکور بودم و نمیخوام از دستش بدم ولی دخترم ۳ ماهشه واقعا نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم شهر غریبم هیشکی پیشم نیست خودم و شوهرم هستیم فقط چیکار کنم چطور برنامه ریزی کنم بنظرتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول مبارک دوم خبر خوب فرهنگیان یه قانون داره اگه دانشجو باشی و پچه داشته. باشی لازم نیست بری دانشگاه فقط موقع امتحان میری و همچنین پیکر درس هستی و همون ترم هم می‌گذری فقطططط غیر حضوری و بعضی هفته ها میری ♥️🥰

عزیزم اول مبارک دوم خبر خوب فرهنگیان یه قانون داره اگه دانشجو باشی و پچه داشته. باشی لازم نیست بری د ...

شهید بهشتی تهرانه اما برای فرهنگیانه بهداشت مدارس بنظرتون بازم همینجوریه

من که برای گرگانم حالا شما صحبت کنید با امور آموزشی خود اینجا حامله هم شده بود دوستم نیومد حالا هم ...

واقعا خدا کنه اینطور باشه برای منم 

خیلی نگرانم دودلم که برم یا نه اصلا

دیگه مجبوری پرستاربگیری منم پسرم سه ماهه شدکه رفتم دانشگاه البته من مامانم ومادرشوهرم نگه میداشتن ص ...

اخه پرستار بچه رو اذیت نمیکنن دلم داره براش اتیش میگیره بخدا نگاش ک میکنم از خودم بدم میاد ک میخوام اینجوری تنهاش بزارم😭