2777
2789
یعنی اونقدر بده که احتمال داره بکشه مگه چی داره مگه سم هست که نجوشه میکشه 

بلهدسم بوتولیسم این بنده خدا هم تو سفر میگفتن همینجوری خوردن هم خودش هم خانومش درجا فوت شدن منم حساس نبودم قبل میجوشوندم اما کمتر از بیست دقیقه اما بنظرم بهتر آدم الکی با سلامتش و جونش بازی نکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عععع   بابامن فك ميكردم همه قبوستون هارو ميكن بهشت زهرا 😂 مرسي ك روشنم كردي 😂 همينجا ب الج ...

نه اسماشون متفاوت مثلا مشهد خاج ربیع داره بهشت رضا بهشت رضوان و خاجه اباصلب و هر روستا یدونه قبرستون ب اسم روستا

2805
بلهدسم بوتولیسم این بنده خدا هم تو سفر میگفتن همینجوری خوردن هم خودش هم خانومش درجا فوت شدن منم حساس ...

وایییی اره حواستون باشه بزار ۲۰دقیقه بمونه بعد استفاده کن ولی سعی کن از غذا های کنسروی استفاده نکنی چون برای سلامتی خوب نیست من اخرین باری که خوردم ۴سال پیش بود 

وایییی اره حواستون باشه بزار ۲۰دقیقه بمونه بعد استفاده کن ولی سعی کن از غذا های کنسروی استفاده نکنی ...

منم خیلییی کم یه موقع هایی تن ناهی میخوریم ولی تو کوگل نوشته تو نیوه و ماست و اینا ام ممکنه بوتولیسم موجود باشه

تو گوگل نوشته چندروز ممکنه طول بکشه بعد نوشته این سم تو میوه و ماست و اینا احنمال داره باشه

اره اما استرس نگیر من تا حالا میوه و ماست نشنیدم احتمالا نادر از بار بعد بجوشون حتما قصد نداشتم بهت استرس بدم اما فقط خواستم بگم چقدر جدی همین تنبلی ساده