2777
2789
عنوان

برای رفع عیوب من که باعث آزار خودم شده خواهش می کنم کمکم کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 22 پست
عزیزم هرماه مثلا 200برا خودت در نظر بگیر.هرچقدر از این پول تونستی پس انداز کنی بنداز تو قلک که دیگه نتونی دوباره از اون تو دربیاری.و تصمیم بگیر آخرسال با این پولا یه تیکه طلا برا خودت بگیری یا مثلا بری مسافرت..وقتی هدف داشته باشی راحت پس انداز میکنی.منم ولخرج بودم.اینکارو کردم ونتیجه گرفتم.دیروز یه مزون رفته بودم چند تیکه لباس پسندیدم شد 150تومن. ضروری نبودن اما قشنگ بودن خب.دلم میخواست بخرم.قلکمو آوردم جلوی چشم.!نخریدمشون و150تومن انداختم تو قلک .اینقد حال داد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

.با بچه ها موافقم که آدم وقتی کارت میکشه خیلی خرج میکنه.انگار اصلا حواسش نیست داره پول میده.بهتره پول نقد خرج کنیم واینکه هومن لحظه بلافاصله جوگیر نشیم خرید کنیم . یکی دو روز صبر کنیم.وقتی برمیگردیم خونه درمورد جنسی که داشتیم میخریدیم فکر میکنیم میبینیم لازمش نداریم اصلا یا اینکه اغلب دیگه فراموشش میکنیم.
سلام فرفری جون پس انداز تو این شرایط خیلی خیلی مهم کاری که میگم رو بکن دعام میکنی

برو یه قلک سفالی بزرگ بخر

هر ماه همون روز که حقوق میگیری یه نیم بخر تو هم که شکر خدا خرید دوست داری بنداز تو قلک

یه قسم مهم و گنده مثلا جون بچه ات رو هم بخور که تا٥ ماه باید این کار رو بکنی و نشکنیش

بعد تازه غیر از اون هر پولی هم دستت امد بنداز توش
من نوید امدنت را از سوره یونس گرفتم
بعد از ٥ , ٦ ماه بشکونش بعدم از این که کلی از دیدن پول سکه ها وجد امدی بپر به سمت بانک اقتصاد نوین

بعد یه قلک جدید،،،

در اخر به برای من دعا کن

یه زن دانا باید به قول قدیمیا پس دست داشته باش
من نوید امدنت را از سوره یونس گرفتم