بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید برین دکتر من و شوهرم چهار ماه تحت نظر بودیم با تغذیه رفتم. دکتر زنان خداروشکر نتیجه هم گرفتم ال ...
عزیزم خداحفظش کن عزیزم ی سوار ذهنم خیلی دیر کرده بنظرت مهمه ک اد او چ فصلی اقدام کنه همش ذهن من اینو ملکه کرده ک باید حتما بهار باشه وگرنه غیر از این پسر نمیشه ...این اشتباه؟
عزیزم خداحفظش کن عزیزم ی سوار ذهنم خیلی دیر کرده بنظرت مهمه ک اد او چ فصلی اقدام کنه همش ذهن من این ...
من بهمن ماه رژیم و گرفتم و اردیبهشت اقدام کردم ..نمیدونم دقیق ...ولی من سفت و سخت رعایت کردیم اصلا لبنیات نخوردیم چهار ماه!!!سردی نمیخوردم بدنم عادت نداشت به گرمی مدام جوش میزدم گوشت خیلی خوردیم هرشب معجون هر بیست روز دکتر اون موقع شوهرم گفت ۴۰ م خرج کرده البته اون اغراق میکنه
عزیزم تاپیکهام تمام زندگی شخصیمه نمیتونم اسم شهرمو بگم میگم که چهار ماه رفتیم من نذر کردم پسر ...
تکرو خدا از ت قلبت برام دعا گن بخدا این نیسا ک از دختر بدم میاد دواارو میخام کلی تززومه بجه اولم پسر بشه دت ب دامان خداهم ...ی چیز دیگ تو میگی سفت و سحت سردی نمسخوری خب بیشتر چیرا ک سرد هستن ...مثلا من شسر ماست دوغ و این چیزا نمیخورم ولی مثلا ناهب ییار شاید ی پفکی یا ماهی یبار شاید نوشابه یا ی چیز سرد لشکال داره؟چون نپسدونم چ غذایی گرمع ک بخورپ