2777
2789

همش میگه بچه دوم چیه تو این گرونی افرین به تو که نمیاری افرین سرمایه تو میزاری واسه یه بچه هی پشت سر جاریم میگه خیلی اشتباه کرد دو تا اورد دخترم هی به من میگه زن دایی کار بدی کرد دوتا تو این جامعه میخواد چیکار و فلان. به من میگه هر وقت خونت بزرگ شد بهش فکر کن. بعد اون روز جلو جاریم میگه بچه چیه یه دونه باید دوتا باشه باهم بازی کنن تنها نباشن. 

چقدر پرو و وقیح جلو چشم خودم دورویی میکنه نه پشت سر 

حالم از این مدل ادما بهم میخوره 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید عقیده اش عوض شده 

مثلا من قبلاً میگفتم ی دونه چیه تنهاست و... بعد پسرم گفتم همین یه دونه رو ب ثمر برسونیم هنر کردیم 

ولی الآنم فکرم خیلی درگیر تنهاییشه 

هی میگم کاش شرایطم ی خورده بهتر بود ی بچه ی دیگه میاوردم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

پس آفرین به شما که شناختی و اول اینکه ازش دوری کن دوم اینکه خودشیرینی می‌کنه پیش هرکس عزیز باشه به هرکس میرسه هرکس هرچی میگه این میگه بله حق با توست چون میخواد خودشو عزیز کنه پیش همه بخاطر همین شما با عقل خودت برو جلو اگر توان و سرمایه داری بچه دوم خیلی خیلی بهتر هست بیار تا مثل من پشیمون نشی که چرا زودتر بچه دار نشدم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مگه به تصمیم اونه؟ ولش کن بذار هر چی میخاد بگه. به نظر خود من بچه یه دونه که باشه خیلی تنها میشه تو خونه آدم اگه شرایط داره دو تا با فاصله کم بیاره که هم بازی هم باشن. وگرنه خودم یه دونه دارم و دیگه هیچ جوره شرایط ندارم پشیمونم کاش همینم نمیاوردم

لزومی نداره ب اون بگی خودت وشوهرت باید تصمیم بگیرید

من تا حالا راجع بع برنامه ام بهش چییزی نمیگم خودش خودجوش میگه جلو جلو

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام