2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 559 پست

اونروز داشتم به بابام نگاه میکردم احساس کردم چقدر پیرشده باخودتم گفتم چرا نفهمیدم کی پیرشد وقتی به مامانم نگاه کردم که بخاطر زانو دردش دیگه نمیتونه مثل سابق بلند بشه غم عالم ریخت تودلم جوونیشونو گذاشتن تا مابزرگ بشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون همچنین شما سلامت باشید

❤️❤️❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واییییییییی یادش بخیر

و چقدر مامانا میسابیدنمون😂

پوستمونو میکندن😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اونروز داشتم به بابام نگاه میکردم احساس کردم چقدر پیرشده باخودتم گفتم چرا نفهمیدم کی پیرشد وقتی به م ...

😔

الهی تنشون سلامت باشه

آشپزخونه های لاکچریمون و خوشمزه ترین غذاهای مامان😋😔

چقدر مشق تو این دفترا نوشتیم😔

یادش بخیر

@قاصدکسبز    

@بانوکلعوپاتر    

دوستان بیایین عکسای نوستالوژی😍

و چقدر مامانا میسابیدنمون😂 پوستمونو میکندن😁

دقیقا   وقتی میومدیم خونه دلمون میخواست سه روز بخوابیم😀😀😀😀

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دقیقا   وقتی میومدیم خونه دلمون میخواست سه روز بخوابیم😀😀😀😀

👌😁😁

چقدر مشق تو این دفترا نوشتیم😔 یادش بخیر

بابام همه رنگی از این دفترها خودش میخرید، هرسال میرفت مرکز پخش لوازم تحریر تو شهرمون با چندتا کارتن دفتر و مداد و خودکار و پاک کن میومد ایییییییی خدا چندروز پیش باهاش رفتم بانک نمیتونست راه بره چند قدمی خونه شونه بانک ،میگفت کاش تو پسر شده بودی به جای داداشت، میدونم بغلم میکردی😭😭😭😭😭

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
بابام همه رنگی از این دفترها خودش میخرید، هرسال میرفت مرکز پخش لوازم تحریر تو شهرمون با چندتا کارتن ...

عزیزدلم😔

الهی سایشون همیشه بالای سرتون باشه❤️

پدرومادرا عشقن😔