2777
2789
عنوان

تصمیم نهایی مهمانی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه توپک میخورن نه کشک بادمجون تو مهمونی قبلی درست کرذه بودم همشون میگفتن چرا وشایل و حیف کردی ، این ...

پس یه خورش کنار زرشک پلوبزار باسالاد

من برای سلامتی وعاقبت به خیری همه بچه هادعا میکنم وصلوات میفرستم شماهم برای سلامتی بچه های من صلوات بفرستین..خداخودش به بچه ها رحم کنه

من میگم زرشک پلو با مرغ

و قورمه سبزی بده

قورمه رو میتونی شب قبل هم آماده کنی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
کلا غذا فینگر فودی درست کن،  مثلا کشک بادمجون و سالاد اولیه یا ماکرانی،  میرزاقاسمی،   ...

😂😂😂هیچکدومشون و نمیخورن ادمای ۵۰ سال به بالا بیشترشم پیرن چه انتظاری داری داوو پاشا و شالاد ماکاذونی درست کنم 

مهمونی بچگونه نیست که اینارو بپزم بزارم جلوشون 

تنها بچه پسرمه که یک سالشه 

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 

منوت باهم جور در نمیاد الان کسی شربت نمیخوره هوا خنکه 

میتونی بجای پلوشوشتری قورمه سبزی درست کنی که همه دوستدارن بجای سالاد اندونزیم سالاد فصل بزاری چون سنگینه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
😂😂😂هیچکدومشون و نمیخورن ادمای ۵۰ سال به بالا بیشترشم پیرن چه انتظاری داری داوو پاشا و شالاد ماکاذ ...

اها فکر کردم جوونن،  خب قیمه درست کن با مرغ 

من که هیچ وقت برای بچه یک ساله تولد نمیکیرم هم بچه اذییت میشه هم خودم

پلوشوشتری هم با مرغه درسته؟ 

کاش یکی از غذاها رو تغییر بدی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام مبارکش باشه.ان شاءالله دامادیش

به نظرم برای غذای اصلی با توجه به سن و سال مهمونا میتونی خورشت بادمحون و زرشک پلو بدی.دسر ژله بستنی یا ژله ی خورده شیشه ای درست کنی.پیش غذا باتوجه به سرد بودن هوا سوپ شیر با جو.درست کنی

2810