2777
2789
عنوان

دو قلو زایی و وراثت

| مشاهده متن کامل بحث + 35021 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. مامان من 3 تا عمو داره که هر کدومشون یه جفت نوه دوقلو دارن. اما بابابزرگ من نوه دوقلو نداشت. حالا من دوقلو باردار شدم. کاش بابابزرگم بود و نتیجه های دوقلوش رو میدید و به داداش هاش پز می داد.

سلام منم دوتا دختر دو قلوی یک سال و نیمه دارم . جالبه که براتون بگم نه تو فامیل دو قلو داشتیم نه اینکه دارو خورده بوم سنم هم 29 بود .... خودم هم موندم چرا دو قلو دارم . البته یه جا یه مقاله خوندم که امکانش هست همینجوری هم بچه دوقلو بشه اما مطلبش رو الان دیگه ندارم که براتون بزارم .

اما دوران بارداری خوبی داشتم بچه هام تقریبا به موقع به دنیا اومدند و وزنهاشون هم خوب بود . الانم دو تا دختر شیرین و با نمک دارم . اما بهتون بگم که بزرگ کردن دوقلو بسیار سخته به خصوص اگه بخوای شیر مادر بخورند و.... من که سر شیر دادن اینا پدرم در اومد . 5-6ماهه اول همش در حال شیر دادن بودم . تا 1 سالگی نمی تونستم تنها با این دو تا جایی برم و اگه مثل بچه های من شیطون باشند که الانم یه جایی که می رم بیچاره می شم و همش دارم دنبالشون می دوم . ولی خوب به نظر من ارزشش رو داره .

اگه خدا بخواد و بهتون دوقلو بده صبرش رو هم می ده . من ک هر روز خدا رو شکر می کنم از داشتن این دوتا فرشته .
ما اصلا تو خانوادمون دوقلو نداشتیم همسرم داشت بارداری قبلیم 2 قلو بودن
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دوقلو زایی مربوط به زنه و اگه تو خانواده شوهر وجود داشته و شما دوقلو باردار شدید شانسی بوده من خودم پدرم با خواهرش دوقلو بده و منم دوقلو دارم و معمولا هم دوقلوزایی از طریق ارث به یک نسل بعد منتقل میشه یعنی اگه مادر دوقلو داشته احتمال اینکه دختر دوقلو دار بشه کمه ولی نوه اش احتمالش زیاده که دوقلو دار بشه من مادر بزرگم داشته و بعد من دارم
ولی لیلا جون من یه خونواده ای رو می شناسم که سه تا برادر هر کدوم یه جفت دختر همسان دارند
سنشون هم بالاست یعنی ربطی به دارو درمان نداره
منم مثل شما هستم البته .مادربزرگم داشته به من رسیده
سلام من تازه عضو شدم راستش حاملگی اول من بدون مصرف دارو سه قلو بدو که تو 4ماهگی به دنیا اومدن وزنده نموندند اما بعد دو تا حاملگی پشت سرهم داشتم که هرکدوم یه پسر بود الان 11و9ساله هستند بعد از 8 سال اسفند 88 دو تا پسر دوقلو به دنیا اوردم مادر بزرگای من هر دو تا شون دو قلو داشتند مادر بزرگ پدری سه جفت دو قلو داشته
قابل توجه دوستای عزیزی که آرزوی دو قلو دارند اگه یه روز با من زندگی کنند هیچ وقت این آرزو رو نمی کنن دیشب بعد از 1سالو 4ماه تونستم از 10 شب تا 5 صبح بخوابم صبح از ذوق به همه همکارام گفتم چون از ماه 5 بارداری به خاطر سنگینی و درد زیاد شبا از ساعت 3 تا صبح بیدار بودم بعد هم که نی نی ها به دنیا اومدن ساعت خوابشون یکی نبود آرزوی یه خواب چند ساعته رو دلم موند آرزوی یه مسافرت رو دلم مونده ما چند تا خونواده بودیم که سالی دوبار حداقل مسافرت های چندین روزه می رفتیم اما حالا از اونا جدا شدیم وخونه نشین
چند بار شوشو با بچه ها بزرگ به شهرهای اطراف سری زدن اما من خونه نشینم
2810