2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن وقتشه؟توحین شیرخوردن خوابیدآروغ نکیرزن عموی شوهرم گفته کارمندخاته بهداشته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
۴۰روزشه رفلاکس داره کولیکم داره

براکولیک قطره کولیک زدخوبه دکتربه بچم دادراضی بودم باپزشکش مشورت کن ببین چی میگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
من لگن و پاهام مشکل پیداکرده دیگه

وای منم همین طور 

اینقدر هم بد می‌خوابه و همش خودشو می‌کشه بالا از بالش میوفته که تا بخوابه عصابمو داغون می‌کنه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
توگهوارهانجام بدی تا  نمیمونه اصلا

روی پا 

ببین بستگی داره بچت چند وقتشه نوزادا تا ۴یا، ۵ماه معمولا بیشتر خوابن سعی کن یک هفته ده روز یه ساعت خاص با یه سری شرایط خاص براش انجام بدی تا بخوابه 

مثلا دختر من با صدای جارو برقی میخوابید 

منم دانلود کرده بودم وقت خواب میذاشتم براش تا میشنید میفهمید موقع خوابه

۴۰روزشه رفلاکس داره کولیکم داره

برو پیش طب سنتی داروی گیاهی" بهمن پیچ" براش بگیر.. میتونی توی نت راجع بهش سرچ هم بکنی.. اصلا اینطور نیس ک کولیک درمان نشه.. اتفاقا با همین بهمن پیچ کاملا درمان میشه و معده شون خیلی قوی میشه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای منم همین طور  اینقدر هم بد می‌خوابه و همش خودشو می‌کشه بالا از بالش میوفته که تا بخوابه عص ...

سعی کنین تایم زیادی رو به بازی کردن بگذرونین... اینجوری هم خودتون روحیه تون بهتر میشه.. هم بچه اینقدر خسته میشه ک راحت میخوابه. .. و هم از هر نظر برای رشد بچه چه جسمی چه ذهنی و فکری لازمه.. بچه ی من معمولا خودش میخوابید

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای ما حتی تو ماشین خابیدنم یه هفته روش تاثیرداشت دیگه توماشینم نمیخابه🫥

ویژگی‌بچه های کولیکی همینه... هر شگردی یه مدت کوتاه روش جواب میده... دختر خواهرم آهنگای ستین آرومش‌میکرد.. ولی همونام تکراری میشد و هی میرفتن سراغ آهنگای دیگه... از آهنگای دانوشم خوشش میومد😂

سعی کنین تایم زیادی رو به بازی کردن بگذرونین... اینجوری هم خودتون روحیه تون بهتر میشه.. هم بچه اینقد ...

همش به بازی و بدو بدو با خواهرشه ولی موقع خواب خیلی بد عنقه اینجوری نبود اصلا چند وقته اینجوری شده و خیلی اذیت می‌کنه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏