2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو صفحه ی اول تاپیک بروز رسانیرو که می زنم ،می یاد صفحه ی آخر ،یعنی پستای صفحه های میانی نمایش داده نمی شه ؛ یه مورد دیگه موقع زدن به روز رسانی کل صفحه از اول لود می شه که تو نسخه ی قبل اینطوری نبود
جرا اطلاعات کاربری زیر اسم میاد من اصلا دلم نمیخاد کسی میلمو داشته باشه ..پاک هم نمیشه .... ننه حسین عزیز اطلاعات کاربری فقط برای خود شخص نشان داده میشه!! نه برای عموم. نگران نباشید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
فقط یه سوال جناب زاهد این درسته که دفعه قبلی مشخصات اسم وفامیل کاربرا مشخص بوده تو پروفایلشون و دوستاشون میتونستت ببین؟؟؟؟ الان که فقط اسم مستعارشون نشون داده میشه من اون روز نبودم میخوام ببینم امکانش هست کسی اسم و فامیل و ایمیل کس دیگه رو دیده باشه ؟
خداجووووووووونم شکرررررررررررررررررررت
آقای زاهد پاسخ منو هم ندادید ابزار پاسخ دهی به پست امکانش هست؟
اگه دنبال لباس ست واسه دختر و پسرت تو سن های مختلف یا ست خانوادگی میگردی حتما سری به سایت ماهان مد بزن.                  mahanmod.ir
جرا رو اسم طرف کلیک میکنی اسم فامیلی طرف میاد ..مثلا خود من اصلا دوست نداشتم کسی بدونه ...اونو به سختی پاکش کردم ایمیلم پاک نمیشه اصلا ...
خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
سوالی بود چند نفر پرسیدن که قبلا تاپیکی مثلا 420 صفحه بود الان 340 صفحه شده اون تاپیکها قبلا پستهای پاک شده داشتند و برخی صفحات کمتر از 20 پست داخلش بوده. الان دوباره شمارش شده و تعداد صفحات بازسازی شده این تعداد صفحه واقعی هست
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2810