2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
فونت...فونت نوشتن تایپ کردن ما خوب شده..البته یاقوت نازنین هم خیلی بهتره.. اما اسم کاربرها و تاریخ عضویت... همینطور درشت میمونه؟ بالای ص همینطور درشت میمونه؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
مامان غمگین پست ها : 1180 عضویت:1392/10/3 1393/1/23 - 7:08 AMگزارش پست نامناسب آقای زاهد تعداد کابرهایی که تاپیک رو میخوندن قبلا مشخص بودولی الان نیست اونم درست مییشه؟؟؟؟؟؟ بعله اضافه میکنیم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
قبلا تعداد لایکها بزرگتر نمایش داده میشد و حتی قبل از خوندن کامنت میدیدمش. این باعث میشد با دقت بیشتری اون کامنت رو بخونیم و بازخورد نظر کاملا مشخص باشه.ولی الان...
سلام آقای زاهد چرا تاپیکه مامانهای آبان 92 از 718 صفحه به 699 صفحه تبدیل شده پس بقیه ی صفحه هاش کوجا رفته؟ چرا بچه هایی که وبلاگ دارن تو بالای پستاشون معلوم نیست؟ چرا وقتی یه پیغام خصوصی داریم باز میکنیم میخونیم بازم نشون میده که پیغام خصوصی دارید؟ چرا وقتی روی مشخصات یه کاربر کلیک میکنیم چرا تاپیکهایی که ایجاد کرده معلوم نیست؟ از همه مهمتر چرا دوستان من نیست کجاست من نمیبینم؟ چرا فونتش انقدر بده. ببخشیدا آقای زاهد این خانوما یکمی ایراد گیر هستن اصلا من تعجب میکنم که چرا یه آقارو انتخاب کردن برای مدیر سایت خدایی چه مخی دارین شما که چونه بزنید با این خانوما بازم ازتون ممنون با این صبرتون.
Lilypie Premature Baby tickers
زاهد پست ها : 4546 عضویت:1387/11/271393/1/23 - 7:18 AM 0 میشاد منظورت صورتی، رنگ هدر هست؟ تو اداره، کم رنگ باشه، دیده نمیشه؟/ راستش رو بخاین صبحی که اومدم طبق روال گذشته نینیسایت رو باز کردم ص اینطوری پررنگ و... باز شد دوباره رفرش کردم فکر کردم اشتباه شده.. اره بالای ص پررنگه..الان من کادر رو خیلی کوچک کردم به حدی که بالای ص مشخص نباشه...
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
اقای محترم از اونجایی که نمیدونم کجا باید این مسئله رو مطرح کنم چون ایمیاتون برای من باز نمیسشه لطفا کاربری منو حذف کنید ممنونم
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
2810