2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
سلام من نی نی سایت من ندارم ... لایک هم نمیتونم بکنم.. ممنون میشم رسیدگی کنید....

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اقای زاهد من یه پیشنهاد داشتم تاپیک هایی که تعطیل کردیم برای صاحب تاپیک مطالبش نمایش داده بشه و جدا از مباحث مورد علاقه لیستش باشه امکان حذف کلیشم برای صاحب تاپیک باشه که اسمشم نشون نده
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
اقای زاهد لطف یه این نفراتی که دارن برنامه مینویسن پول ندین همش سایت داره ارور میده خیلی مشکل داره سرعت سایت بعضی موقعها از سایت قبلی افتضاح تر هستش و خیلی ایرادهای دیگه
دنیا رو سخت بگیری دنیا برات سخت میشه  
سلام آقای زاهد من یه مشکلی دارم. هر کی برای من درخواست دوستی میفرسته اون درخواست نزدیک 20-30 بار برای من میاد الان من 51 درخواست دوستی دارم که هنوز قبول نکردم ولی در اصل این 51 نفر شاید 2-3 نفر باشن که درخواستشون به تعداد زیاد برای من ارسال شده.
حالت تهوع دارم !
این حالت تهوع لعنتی ،
با هوای آزاد و قرص درست نمیشود !
علاجش
فقط بالا آوردن فحش هایی است
که به دیگران بدهکارم . . .
خواهشا کمــــک..!!! با لپ تاب اصلا نمیشه بیام وگرنه دیوونه میشم اولا که هر 5 دقیقه یه بار اون بالا شروع میکنه به چرخیدن و چرخیدن. درستم نمیشه.بعد که مجبور میشم ببندمش دوباره میام ازم پسورد و اینا میخواد یعنی دارم خل میشم از دست سایت هر 5 دقیقه یه بار این پروسه رو باید انجام بدم. مرورگرم کرومِ.با گوشی ولی این مشکل رو ندارم.اونم کرومِ البته اونم هر بار برم ازم رمز و اینا میخواداااا ولی باز حداقل هنگ نمیکنه
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
میشه مامان رادمان انقدر تبلیغ نکنی؟؟؟ حداقل تو تاپیک مدیر سایت و نی نی یار...!!!!
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
سرچ رو لطفا درست کنید امکان دیدن تاپیکای بقیه کابرا امکان دیدن تاپیکای ترکیده خودمون شکلک هم از امروز به رحمت خدا رفت کاش شکلکای جدید اضافه میکردین.با امکان تغییر رنگ فونت و بولد شدنش آپلود عکس رو درست کنید لطفا.من تاپیک عکس کاربری دارم واقعا اذیت میشم موقع عکس گذاشتن.نمیتونمم نذارم خب.
سلام من همچنان نی نی سایت من ندارم لطفا رسیدگی کنید متشکرم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عاقا خروار مشکلات سایت رو بی خیال ... لطفا بگید خودتون کجایید عایا؟ دیگه رسما ، ما موندیم و سایت !! باز اوایل این تغییرات وزین از بین هر ده تا شکایت به یکیش دست و پا شکسته جواب داده میشد ، الان یه نگا به همین تاپیک بندازید معلوم نیست از کی کاربرا رو وسط تموم مشکلات ریز و درشت و رنگو وارنگ رها کردید و پــــــــــــــــــر!
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
2810