2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
سلام نی نی سایت من و کلوپها و مباحث مورد علاقه من باز نمیشه چکار کنم؟
دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای زاهد شما که عکس کاربری منو حذف کردی....قبلا هم یه سری خواستم یه عکسی بذارم به شما گفتم شما گفتی این عکس مجاز نیست..اما من 100 تا عک از اون بدتر تو سایت دیدم...باز رفتم و یه عکس معمولی گذاشتم....حالا بازم حذفش کردین به کنار....حالا اصلا نمیشه عکس بذارم..وقتی عکس رو انتخاب میکنم اصلا دکمه آپلود نداره....اصلا توجه کردین؟؟؟
آرام میگیرم.........حتی با همین "صبر کن درست میشود "ها......
سلام من بعد از دور روز سایت برام باز شد!! اقای زاهد چرا جواب نمیدین؟ این همه درخواست و اعتراض! خب لااقل یه جوابی بدین!
ﺑﺪﺍﻥ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺮ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺁﮔﺎﻩ ﻫﺴﺖ ...
عاقا این که هر تاپیکی رو باز میکنیم تپی میره صفحه اول دیگه چه صیغه ایه ؟ آخه این چطور تغییریه ؟؟ ببخشیدا اما تغییری که توش پسرفت باشه به جای پیشرفت ، مفت نمی ارزه ، همون بهتر که اصلا تغییر نکنه .... قبلا نی نی سایت یه مشکل سرعت پایین داشت و قطعی های یه دفعه ای که البته این دومی تقصیر مسئولینی بود که باید اطلاع رسانی میکردن اما... اونوقت الان همه چیش مشکل داره ... اومدین ابروش رو درست کنید زدید کورش کردید ... بابا سرعت پایین خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بهتر از ایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین همه مشکلات یه جا جمع شده و جور و واجوره ....
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
سلام این جوری یه سری از کاربرهایی که کلاهبرداری کردن و پول مردم رو خوردن خیلی راحت دارن به کارشون ادامه میدن ما هم نمیتونیم ببینیم قبلا چه تاپیکی زدن خیلی بده این کار کاش یه نفر بیاد جواب بده درضمن به عنوان فروشنده میگم ما باید بدونیم کاربری که باهاش حرف میزنیم و کالا میفروشیم بهش کی هست تاپیک چی زده قبلا این خیلی مهمه که چند بار گفتم تو این مدت این مشکل خیلی بزرگی بود برای ماها رسیدگی کنین از هفته هم گذشت اخههههههههه
سلام آقای زاهد خواهش می‌کنم به این مشکل رسیدگی کنید،بعد از تغییر سایت من وقتی‌ می‌خوام یه پست رو وریش کنم صفحه یه کوچیکی باز می‌شه برای ویرایش و قابلیت بزرگ شدن رو نداره و خیلی‌ کار ویرایش رو سخت می‌کنه قبلا اینجوری نبود مثلا وقتی‌ یه لیست از اسامی رو می‌خوای ویرایش کنی‌ پشت هم نشون‌شون میده و نمی‌شه فهمید فاصلهٔ بین خطوط کجاست و کجا باید چیزی رو کم یا اضافه کرد تو ویرایش از لطفتون ممنون
من نمی توانم لایک کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی تونم کلوپ هامو ببینم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی تواانم مباحثی رو که درشون شرکت داشته ام را پیدا کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی توانم کسایی رو که به عنوان دوست انتخابم کردم رو ببینم و بهشون پاسخ بدم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی توانم پستهایم را ویرایش کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی توانم کسی را به عنوان دوست انتخاب کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب این چرا ها را چه کسی می دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
من نمی توانم لایک کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی تونم کلوپ هامو ببینم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی تواانم مباحثی رو که درشون شرکت داشته ام را پیدا کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی توانم کسایی رو که به عنوان دوست انتخابم کردم رو ببینم و بهشون پاسخ بدم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی توانم پستهایم را ویرایش کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی توانم کسی را به عنوان دوست انتخاب کنم ، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب این چرا ها را چه کسی می دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
2810