2777
2789
عنوان

خانوما بیاین راهنمایی میخوام

7 بازدید | 12 پست
سلام.دختر من سیزده ماهشه خانواده پدرش تو گفتن س و ش و ز مشکل دارن و به اصطلاح نوک زبونین مخصوصا عمش.شوهرخودم خیلی محسوس نیس اما خواهرشوهرم چرا خیلی واضحه.دوست ندارم دخترم اینطوری باسه اما الان وقتی میگه آب بازی فک میکنم مشکل داره.چی کارکنم؟ازکجا مطمئن شم؟درمان داره؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
باید از الان ببریش گفتار درمانی اونا تمرین بهش میدن آره درمان داره
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان زود نیس پرواز جون؟چون هنوز یک سال و یک ماهشه.میترسم نتونه تمرینارو انجام بده.بعدم چون عیب از طرف شوهرمه روم نمیشه بش بگم ببریمش دکتر
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خوش به حالت یاس سپید دعا کن منم حساس شده باشمو اینطوری نباشه.میگن بچه هایی که اینجورین نمینونن زبونشونو دریارن اما پریا میتونه
ببین با یه گفتار درمان مشورت کن اون میگه بهترین سن چه زمانیه عزیزم
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید
اها اره فکرخوبیه پرواز جون باید همین کارو بکنم
عزیزم ایشالا که دخترت مشکلی نداره و راحت حرف میزنه
مرسی پرواز جون.الان نسبت به سنش حرف زیاد میزنه راحتم میگه اما کلماتی که س یا ز داره رو به نظرم ی طوری میگه
عزیزم زیاد چیز مهمی هم نیست تازه همین برادر شوهرمم رفته دختر عموشو گرفته اونم نوک زبون حرف نیزنه حساس نشو
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی
یاس سپید جونم من میبینم چه قد تو اطرافیان واسه خواهرشوهرم حرف میزنن.دوس ندارم دخترم اینطوری باشه مخصوصا چون دختره.دعاکنید اینطوری نباشه
گلی جون فکش جلو نیس اصلا فرم صورتش به خودم رفته.میدونم بی خودی حساس شدم الان خیلیا میگن دعاکن تنش سالم باشه واقعنم همینطوره الحمدالله سالمه اما اینم خب نگرانیمه چی کارکنم؟