2777
2789
عنوان

کسی می دونه من چه مرگمه...

404 بازدید | 25 پست

بچه ها خسته م و‌کلافه 

دلشکسته م و یه غمی بزرگ رو دلمه 

من چه مرگم شده 

دلم می خواد گریه کنم نمی تونم 

بیاین یکم بد و بیراه بهم بگین بخندیم حال و‌ احوالاتم عوض بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلت اینه که خوداگاهیت پایینه از خودت شناخت نداری و در حال حاضر تو زندگی بلاتکلیف و بی هدف موندی برای همین خودتو سرزنش میکنی‌و حس کم و کاستی داری حس قیاس خودت نسبت به دیگران پیشرفت کرده و از این قبیل راهش اینه که کتاب بخونی اونم کتاب های خوداگاهی‌و خودشناسی و اعتماد به نفس و عزت نفس 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
مشکلت اینه که خوداگاهیت پایینه از خودت شناخت نداری و در حال حاضر تو زندگی بلاتکلیف و بی هدف موندی بر ...

نه قربونت برم 

خیلی مشکلات دارم خیلی عزیز 

خیلی قویم تو زندگی 

الان تنها و خسته بودم نیاز داشتم یکم بگم بخندم حال عوض بشه

دلیل این حالت چیه؟

مشکلات و سختی های فراوان 

ولیکن همش میزنم به فاز مسخره بازی

ولی در حال حاضر خسته و‌تنها بودم دلم می خواست یکم چیز میز بگیم بخندیم

مرگ و غم خونم مثل فشار خون رفته بالا مسخره بازی و چرت پرت گفتنم اومده پایین فرزندم دلبندم 

نه قربونت برم  خیلی مشکلات دارم خیلی عزیز  خیلی قویم تو زندگی  الان تنها و خسته بو ...

عزیزم میدونم قوی هستی ولی قوی فقط برای تحمل وسکوت در برابر مشکلات ب جاش روحیت رو اونقد قوی کن که هیچی باعث حال بد الانت نباشه

عزیزم میدونم قوی هستی ولی قوی فقط برای تحمل وسکوت در برابر مشکلات ب جاش روحیت رو اونقد قوی کن که هیچ ...

درسته حرفت ولی یوقتا می شه بالاخره انسانیم شاید باورت نشه ولی بوضوح میدونم دست خدا همراهم بود که تو غربت تک و تنها بدترین و سخت ترین شرایط رو گذروندم و الان تنها فکر پرداخت بدهی ها یکم اذیتم می کنه که اونم بخاطر  بیماری همسرم مجبور به قرض شدیم هرچند بظاهر نشون نمیدم و همش می خندم و شاد ولی گاهی دلم یه شونه و بغل می خواد که گریه کنم 

خدا دوستم داره منم دوستش دارم ولی امتحاناش دیگه خیلی سخت شده برام قربونش برم تا یکی تموم می شه یکی دیگه می گیره فرجه هم نمیده، خخخخخ

مشکلات و سختی های فراوان  ولیکن همش میزنم به فاز مسخره بازی ولی در حال حاضر خسته و‌تنها بودم ...

الهی که به زودی مشکلات و سختیات جاشونو به خوشبختی و شادی بدن🌺

چی فکر میکردیم و چی شد...🙂

درسته حرفت ولی یوقتا می شه بالاخره انسانیم شاید باورت نشه ولی بوضوح میدونم دست خدا همراهم بود ...

الهی بگردم خواهر جان . خدا ارحم و الراحمین هست همینقدر که شما با این گرفتاری ها پایبند و نجیب و محکم هستی خدا میبینه و دست یارته عزیزم برای شوهرت هم دعا میکنم انشالله حالش بهتر میشه گلم همینقدر که خانمی خدا پشت و پناهته جیگر جان

الهی بگردم خواهر جان . خدا ارحم و الراحمین هست همینقدر که شما با این گرفتاری ها پایبند و نجیب و محکم ...

سلامت باشی 

قربونت مهربون

توکل بر خدا

نظر لطفته 

مرسی خیلی محتاج دعام لطف می کنی 

الهی حاجت روابشی