2777
2789

یکم خطرناکه عزیزم من چون دوتا سقط داشتم ۱۱ هفتگی با هواپیما 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

من سفر رفتم ولی با ماشین ی مسیر سه ساعته رو رفتمو برگشتم البته ک ماه اول تا بچه جا بگیره بهتره استراحت کنی و نری مسافرت حالا وقت برا مسافرت زیاده خدای نکرده چیزی بشه

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ٥سال پيش 

رفتم كربلا البته من نميدونستم پياده روي رفتم ولي خب بعدا به دلايلي استراحتي شدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ماه اول ک هنوز اطلاع از بارداری ندارین درواقع. شما از اوایل هفته 5 ک موعد پریود هست متوجه میشین که میشه ماه دوم. من 7 هفته بودم رفتم با ماشین. صندلی و خوابوندم، یکساعت یبار حدودا پیاده میشدم، سرویس میرفتم و ی قدم زده میشد درحد 2-3 دقیقه. اونجا هم خیلی فعالیت خاص و زیاد نداشتم. خداروشکر هیچی نشو و خیلی ام خوب بود

من ماه اولمه با اتوبوس اومدم الان توراه تهران بیرجندم

منم از بیرجند رفدم مشهد ایشالا ک سالم میرسین سعی کن بین راه حتمن پیاده شی راه بری و پاهات و از صندلی آویزون نگر نداری 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
منم از بیرجند رفدم مشهد ایشالا ک سالم میرسین سعی کن بین راه حتمن پیاده شی راه بری و پاهات و از صندلی ...

نه اتوبوسم  پیک صباعه از اینا ک صندلیش زیر پاش باز میکنی پاهات میاد بالا خوبه