2777
2789
چقدر حرفت ب دلم نشست ❤🥲 روزیمون دست خداست 🙂 یه لاین میگی‌ ک راحت تر از همه اس و پولشم بد نباشه ...

عزیزمی 😍💋لاین مژه هم خیلی نمیخواد براش هزینه کنی هم زود یاد میگیری وارد بازار کار میشی هم اکستنشن یاد بگیر هم لیفت مژه عالیه میتونی درآمد بیشتر از 5 میلیون هم داشته باشی.... راستی لاین بافت مو هم خیلی خوبه ها خیلی ترند شده همه استقبال میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مهربون ❤😍

قربونت عزیزم 😍 راستی اگر دوست داشته باشی کار کنی من کار آنلاین هم کنار آرایشگری دارم انجام میدم خیلی عالیه. 

تو لاین پوست و مو فعالیت میکنم مشاور فروش لوازم آرایشی و بهداشتی و مراقبتی پوست و مو هستم کسانی که ارزیابی بشن علاقه مند به کار باشن میتونن با یه کار پاره وقت و آنلاین به درآمد بالایی برسن 

ما اینجا به عزیزانی که همکار بشن باهامون مدرک بین المللی پوست هم میدیم کار آنلاین هست شما با این مدرک میتونی تو آرایشگاه و کلینیک ها هم بری کار کنی آموزش پاکسازی پوست هم به روش کلاسیک بهت داده میشه اگر دوست داشتی بیشتر راهنماییت کنم 

جدی؟ اره عزیزم حتما ممنون میشم فقط قبلش ببینم شرایط کاری چطوره🥲

باید بالای 18 سال باشی.. آموزش ها رایگان هست باید حداقل روزی یک ساعت کار کنی که زمانش دست خودته همه ی مهارت ها هم بهتون یاد میدیم 

چه خوب عزیزم میشه یکم از رشتتون بگید بازارکارش چطوره عزیزم کدوم گرایش از همه بهتره و اینکه شما الان ...

سلام عزیزم فعلا نه جایی مشغول نیستم

با لیسانس مشاوره و رونشناسی استخدامی اموزش پرورش فقط میگیره و باید این رشته رو ادامه داد تا به جایی رسید

بین گرایش هاش خانواده و‌مدرسه نسبتا بازار کارش بهتره ولی دکترت این رشته یکیه و با هر گرایشی که باشی دکتراش مشاوره محض هست(به جز توانبخشی)

خیلیاا این رشته رو میخونن ولی درمانگر خوبی نمیشن 

کلا خیلیی رشته وسیعیه همش باید مطالعه کنی و ادامه بدی تا به جایی برسی

ولی من دوسش دارم

هرچه مرا تبر زدند زخم نشد جوانه شد🧡🌱
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی حقوقش چطوره؟ و فروشتون تو سایته؟ یا...

حقوق ثابت نداره پورسانتی درصدی هست فروش هم میتونید گروه بزنید یا تو اینستا پیج بزنید راهکار هایی برای فروش هست که اینا رو آموزش میدیم 

برنامه نویسی میکنین؟؟؟ استخدام جایی هستین بیشترین مهارتی که باید داشته باشی چيه 

توی شرکت خصوصی شاخه نرم افزار هشت سال کار کردم چون مادر شدم فعلا کار نمیکنم مگر بعضی اوقات اونم دورکاری یا برای دفتر همسرم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مهندسی کامپیوتر چه دانشگاهی خوندین؟ دولتی یا ازاد یا پیام نور؟

دولتی عزیزم 

من ورودی ۱۸ سال پیشم 😉

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.