2777
2789
عنوان

کلیه موضوعات در مورد نگهداری دوقلوها (از نوزاد تا 2 سال )

| مشاهده متن کامل بحث + 39272 بازدید | 21 پست
سلام من دوقلو دارم ولی خیلی مشکل دارم،دوقلوهام نارس دنیا آمدن الان یک ساله آن ولی هیچی تو زندگیم سرج ...

توکلت بخدا باشه عزیزم میدونم میفهمم سخته اما اون بچه ها چه گناهی کردن اگه تو نباشی بچه هات تو بدترین شرایط بزرگ میشن مطمعن باش چون مادر ندارن پس قوی باش و شکر گزار همه این ذوزها میگذره میگذره یهو میبینی ماشالله بزرگ شدن و دارن دورت میگردن 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

سلام

حتما بچه ها رو جدا بخوابونید وگرنه از صدای هم بیدار میشن

نوبتی بهشون شیر مادر بدید چون روش شیردهی همزمان دوقلو ها خیلی سخته و فکر کنید بچه هایی که هنوز گردن نگرفتن رو نمیشه تنهایی و همزمان شیر داد

حتما یه نفر کمکی داشته باشید

دونید ک تا دو سال از تمیزی و مرتب بودن خونه خبری نیس

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من دو قلوهام دوسال و پنج ماهشونه وقتی کوچیک بودم میخواستم بخوابونمشون یکی رو با اسباب بازی سر گرم میکردم و اونی که خیلی گریه میکرد زودتر میخوابوندم بعد هم اون یکی دیگه رو اخه معمولا یکیشون یکم ارومتره 

مامانایی که نوزاد دوقلو دارید که شیرتان کفاف نمی دهد من هم این مشکل داشتم  درمونده و افسرده شده بودم  نمیدونستم چکار کنم  همه بخصوص مامانمم گیر داده  بود که باید شیر مادر بدی بهشون من که شیری نداشتم  به فکر شیر خشک بود که یکی از فامیلها به من گفت من هم این وضعیت داشتم و یکی از  خانم های فامیل که دوقلو داشت در کرمانش گفته بود شیر خشک نده به بچه درسته که سیرش می کنه ولی کمکی به وزن و رشدش و همینطور تقویت سیستم ایمنیش نمی کنه گفته بود فقط شیر بز بده معجزه می کنه هم اقتصادی است و کمک فوق العاده به وزن و رشدش می کند گفته بود  بچم به ندرت سرما می خوره من این توصیه گوش گرفتم و شیر بز گرفتم اول به یکی از نوزاد ها دادم بعد از ده روز متوجه شدم که این قلی که شیربز می خوره چقدر سرخال وزن و رشدش بهتر از اون یکی شده لذا تصمیم گرفتم که به هردو بدهم و وافعا تجربه بی نظیری بود که تا الان که بچه هام پنج ساله هستند  نسبت به هم سن و سالهاشون از هر جهت وضعیت بهتری دارند. البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.